menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Persbericht kussenlijn

Stel je bed samen

Hml Bedding, een Nederlandse fabrikant van boxsprings en matrassen, heeft onlangs een kussenlijn toegevoegd aan de collectie. Met de toevoeging van de hoofdkussens biedt het bedrijf nu een compleet assortiment rondom slapen aan.

Het idee om de hoofdkussens toe te voegen aan het assortiment is volgens eigenaar Mark van de Laarschot geïnspireerd op de reactie van de eigen klanten: “Onze klanten gaven aan dat zij het liefst het gehele slaapsysteem bij één leverancier wilden aanschaffen. Voorheen moesten zij na aanschaf van een matras of boxspring nog apart op zoek naar een hoofdkussen. Het feit dat we nu ook kussens aanbieden, past daarnaast prima binnen onze filosofie. Wij vinden namelijk dat goed slapen maatwerk vergt. Om optimaal slaapcomfort te ervaren, heb je een bed nodig dat afgestemd is op onder andere je slaaphouding, je postuur en je persoonlijke voorkeuren. Als je dan een boxspring volledig op maat hebt laten samenstellen, dan wil je er natuurlijk ook een passend hoofdkussen bij. Nu wij deze hebben opgenomen in onze collectie, kan de klant voor zijn volledige slaapsysteem bij ons terecht.”

Rustiger slaappatroon


De kussens zijn verkrijgbaar in twee hoogtes en twee gradaties in soepelheid. Daarmee kan ingespeeld worden op verschillen in slaaphouding en lichaamsbouw van de klant. Bij de kussenlijn is bewust gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig kussen, dat past bij de goede en duurzame producten van Hml. Mark van de Laarschot: “De kussenlijn heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van het lichaam. Daardoor hoeft de schouder niet meer in het kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen. Door de latex kern is het kussen vormvast, waardoor het het hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. De hoogte van het kussen blijft daardoor de hele nacht gelijk, wat leidt tot een rustiger slaappatroon.” Hml bood al een complete boxspring aan, inclusief (gestoffeerde) matrassen, toppers, ombouw, hoofdborden, voetborden, voetenbankjes en hockers. Naast kussens heeft Hml ook moltons in het textiel-assortiment.

Persbericht kussenlijn Terug naar nieuwsoverzicht