menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Moodboard - Boxspring Stringendo in stijl Klassiek en Vintage

Boxspring Stringendo in stijl Klassiek en Vintage

Onze boxspring met hoofdbord Stringendo past prima in een klassiek interieur. Dit interieur wordt zo genoemd omdat het doet denken aan vervlogen tijden.

Boxsprings: tijdloos en toch van deze tijd

Kiest u voor een boxspring in een bruintint met hoofdbord Stringendo, dan is het de kunst om er een geheel van te maken. Maar dat het niet zo lijkt alsof je echt bij Lodewijk de veertiende naar binnen stapt.

Belangrijk is om als tegenhanger voor het vele donkere hout (vloer en lambrisering) en de klassieke boxspring, flink wat lichte tinten toe te voegen. Bijvoorbeeld door een lichte wand, dekbed en kleed. Koele wittinten geven extra contrast en staan heel fris. Het beste is om naast de neutrale tinten van het hout de zand-, wit- en taupetinten, te kiezen voor 1 steunkleur.

Boxspring stof

Blauw is een mooie klassieke kleur, omdat het erg mooi staat bij warme houtsoorten zoals kersen, eiken en mahonie. Door te spelen met verschillende tinten blauw, en bijvoorbeeld kussens met verschillende patronen met elkaar te mixen, krijg je een eigentijdse sfeer. Wat prima past bij de box waarin de boxspring is gestoffeerd.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Stringendo in de stofkleur Mine 51 Kaki.

Dit hoofdbord heeft een statig voorkomen, dat het dankt aan onder andere de verticale brede banen, met schuim doorstikte stof en de sierbies.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Bekijk ook eens een industrieel moodboard.