menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Moodboard - Boxspring Moderato in stijl Stoer en Industrieel

Boxspring Moderato in stijl Stoer en Industrieel

Onze boxspring met hoofdbord Moderato past prima in een industrieel interieur. Dit interieur wordt zo genoemd omdat er vaak gebruik wordt gemaakt van de combinatie beton, metaal, stoere stoffen en vintage.

Boxsprings: tijdloos en stoer

Kiest u voor een boxspring in een grove natuurlijke stof met linnen of canvas uitstraling in combinatie met hoofdbord Moderato, dan is het eenvoudig om een slaapkamer te creëren in een industriële stijl. Als je een groots effect wilt, kun je een wand behangen met fotobehang van beton, roestig metaal of bakstenen. Een stoere fotoprint op metaal of hout werkt goed. Mix verweerde, harde materialen zoals metaal en beton met stoere stoffen als linnen, canvas, suede, wol en leder. Een mooie vintage vondst zoals een lamp, schoolstoeltje of ladekast erbij en het plaatje is compleet.

Boxspring stof

Kleuren die in deze stijl passen zijn alle soorten grijzen, groenen, bruinen en blauwen. Kies gerust voor meerdere kleuren en kleurtonen bij elkaar. Om het wat minder “serieus” te maken kun je een pittige kleur gebruiken als accent, zoals we hier hebben gedaan met okergeel.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Moderato in de stofkleur Casa 88 Turtle.

Dit is een tijdloos, recht hoofdbord met een mooie knipoog naar het klassieke. Door de sierbies in het paneel wordt het hoofdbord stijlvol zonder te klassiek te worden. Doordat de vorm strak is, blijft er voldoende aandacht voor de persoonlijke richting die er met bedtextiel aan gegeven kan worden.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Bekijk ook eens een modern moodboard.