menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Moodboard - Boxspring Animato in stijl Werelds en Industrieel

Boxspring Animato in stijl Werelds en Industrieel

We gaan steeds vaker buiten Europa op vakantie. Inspiratie die we opdoen tijdens deze reizen willen we terugzien in ons interieur.

Boxsprings: werelds industriële stijl

In deze stijl zie we een stoere basis met wereldse accenten. Grof hout, stoer leder, touw, rotan en riet. Maar ook houtsnijwerk en grof aardewerk. Warme natuurlijke kleuren vormen de basis. Kruidige kleuren zoals okergeel, warm rood, naturel en diverse bruintinten. Om het verrassend te maken hebben we hier een beetje (jeans)blauw aan toegevoegd.

Boxspring stof

Deze stijl komt het beste tot zijn recht in een slaapkamer met een industrieel accent zoals de bakstenen wand en de stalen trap in het moodboard. Dit kun je natuurlijk ook creëren door middel van een fotobehang. Wil je deze warme stijl in je slaapkamer? Kies dan een bed in een naturel of bruintint en leg accenten in het beddengoed en de accessoires. Mix grove weefsels met stoere jeans. Combineer dat industriële vintage bankje met die Indonesische kast van je tante. Maak het wereldse accent niet te groot, zoek het in details en materialen.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Animato in de stof Relax 15 Brown.

Het is een strak blind genopt hoofdbord, voorzien van een vakverdeling door middel van een dubbele stiknaad. De vakken zijn licht gevuld, dit zorgt voor een subtiele bolling.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Bekijk ook eens een landelijk moodboard.