Moodboard - Stoer & Industrieel

Stoer & Industrieel

Een industriële stijl in de slaapkamer is eenvoudig te creëren. Kies voor een boxspring in een grove, natuurlijke stof met linnen of canvas uitstraling. Als je een groots effect wilt, kun je een wand behangen met fotobehang van beton, roestig metaal of bakstenen. Een stoere foto print op metaal of hout werkt ook goed. Kleuren die in deze stijl passen zijn alle soorten grijzen, groenen, bruinen en blauwen. Kies gerust voor meerdere kleuren en kleurtonen bij elkaar. Om het wat minder ‘serieus’ te maken kun je een pittige kleur gebruiken als accent, zoals we hier hebben gedaan met okergeel.

Mix verweerde, harde materialen zoals metaal en beton met stoere stoffen als linnen, canvas, suede, wol en leder. Een mooie vintage vondst zoals een lamp, schoolstoeltje of ladekast erbij en het plaatje is compleet.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Moderato in de stofkleur Casa 088 Turtle.
Dit is een tijdloos, recht hoofdbord met een mooie knipoog naar het klassieke. Door de sierbies in het paneel wordt het hoofdbord stijlvol zonder te klassiek te worden. Doordat de vorm strak is, blijft er voldoende aandacht voor de persoonlijke richting die er met bedtextiel aan gegeven kan worden.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Passende verfkleuren (Histor):
ram 1462 - B98Y
wier S 5030 - B70G
melk 0403 - B98G