menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij van Hulst Wonen

Peter Zuidstraat 7 - 9, 5845 AK, Sint Anthonis, Nederland
0485 381902, info@vanhulstwonen.nl
boxspring-hmlbedding-van-hulst-wonen-winkelpand.jpg
boxspring-hmlbedding-van-hulst-wonen-studio.jpg

Op zoek naar een goed bed, een heerlijk matras of een complete boxspringcombinatie? Plan dan een bezoek aan Van Hulst Wonen. Hier informeren ze je graag en volledig over de complete matrassencollectie van Hml Bedding. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen en testen bij van Hulst. De tijd die je hiervoor reserveert is een eerste goede investering in je nachtrust.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door je goed te laten adviseren en daar nu dus bewust te kiezen voor materialen die bij je passen, is het zeker mogelijk om jouw eigen bed te selecteren dat er voor zorgt dat je jarenlang heerlijk slaapt.

Wij werken graag met Hml Bedding samen omdat ze zich altijd aan de gemaakte afspraken houden. De leveringen zijn altijd correct en hierdoor kunnen ook wij ons weer aan onze gemaakte afspraken houden. Ook zijn wij met een leverancier als Hml Bedding altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt en actueel in onze showroom.

Anita van Hulst, van Hulst Wonen

Al ruim 15 jaar is Van Hulst Wonen ons verkooppunt voor de omgeving Sint Anthonis. Altijd een verse kop koffie in de keuken, altijd een goed gesprek over wat er in de markt gaande is en wat ze daar wel of niet mee willen. Het vertrekpunt is te allen tijde de woondroom van de consument en vanaf hier zoeken ze naar producten die daar het best bij passen. Ik hoop dat ze op de slaapafdeling nog jaren naar Hml Bedding lopen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Sint Anthonis waar van Hulst Wonen onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Boxmeer, Overloon, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst en Venhorst. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met van Hulst Wonen.