menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Bosker Meubelen

Ga naar website →
Kalverkampen 1, 9628 TT, Siddeburen (GR), Nederland
0598 432989, boskermeubelen@hetnet.nl
boxspring-hmlbedding-bosker-winkelpand.jpg
boxspring-hmlbedding-bosker-studio.jpg

Wanneer je op zoek bent naar een goed matras is het zeker aan te raden om Bosker Meubelen in Siddeburen een bezoek te brengen. Hier hebben ze een mooie afdeling met een grote collectie matrassen en slaapsystemen om de verschillen duidelijk te laten zien en voelen. Ook de collectie van Hml Bedding is hier royaal vertegenwoordigd. Wij zijn er dan ook zeker van dat het enthousiaste team van Bosker je graag en goed kan adviseren met betrekking tot de te maken keuzes.

Een matras van Hml Bedding is technisch altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen en aan de hand daarvan samen tot een goede keuze te komen.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor een matras dat bij je wensen past, eventueel gecompleteerd met een heerlijke topper, is het heel goed mogelijk om echt je eigen persoonlijke bed samen te stellen.

In het hoge noorden werken wij erg prettig samen met Anneke Bosker en haar hele team. Het zijn bij Bosker Meubelen echte meubel-vakmensen die kwaliteit en goede materialen weten te herkennen en waarderen. Het is een winkel waar de mensen weten dat ze deugdelijke producten verkopen. Samen met het hele team hebben we een mooie collectie samengesteld, zodat eenieder zijn eigen ideale ligcomfort en sfeerplaatje kan samenstellen. Bosker Meubelen brengt samen met Hml Bedding sfeer in jouw huis- en slaapkamer.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Siddeburen waar Bosker Meubelen onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Oostwold, Veendijk, De Zanden, Korengarst, Schildwolde en Wagenborgen. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Bosker Meubelen.