menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Boonman Bedden Tilburg

Ga naar website →
AaBe-straat 55, 5021 AV, Tilburg, Nederland
06 14727285, tilburg@boonmanbedden.nl
hmlbedding-winkelpand-boonman-tilburg.jpg
hmlbedding-interieur-nieuw-boonman-tilburg.JPG

In de regio Tilburg op zoek naar een goed slaapsysteem? Onze dealer Boonman Bedden Tilburg staat voor je klaar om je te adviseren. In een prachtige winkel staat een complete collectie klaar. Het enthousiaste team beschikt over jarenlange ervaring en een enorme materiaalkennis. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk is ons motto en de medewerkers van Boonman Bedden Tilburg weten dat als geen ander.

Dankzij de royale collectie in combinatie met veel ervaring en kennis zijn wij er zeker van dat je in Tilburg gegarandeerd kunt slagen als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor de juiste uitvoering matras zowel qua materiaalgebruik als qua hardheid, in combinatie met een matrastopper die het geheel helemaal afmaakt, is het probleemloos mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj maximaal tot rust komt.

Boonman Bedden Tilburg is halfweg vorig jaar gestart en vanaf dat moment heeft Hml Bedding er een enthousiast verkooppunt bij. Voor ons met vertrouwde gezichten, want met Paul en Wendy werken we al jaren samen. Ze zijn altijd kritisch en scherp, maar met de bedoeling om iedereen beter te laten worden. Het enthousiasme voor kwalitatief goede spullen delen we zeker, alsook de bereidheid om waar nodig wat stappen extra te zetten om dingen volledig naar wens van de consument te maken. Ik loop daar dan ook altijd graag binnen voor een kop koffie,, zwart zonder suiker. Ook al is dat slecht voor de maag.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Tilburg waar Boonman Bedden Tilburg onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Goirle, Hilvarenbeek, Gilze, Loon op Zand, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren en Waalwijk. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman Bedden Tilburg.