menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Boonman Bedden Eindhoven Ekkersrijt

Ga naar website →
Ekkersrijt 4123, 5692 DD, Son (Eindhoven), Nederland
0499 801 960, eindhoven@boonmanbedden.nl
boxspring-hmlbedding-boonman-eindhoven-ekkersrijt.jpg
boxspring-hmlbedding-boonman-eindhoven-ekkersrijt-studio.jpg

Tijd voor een nieuwe boxspring of een comfortabel matras? Laat een van de enthousiaste en professionele medewerkers van Boonman Bedden Ekkersrijt Eindhoven je adviseren over de complete matrassencollectie van Hml Bedding.

Losse matrassen, gestoffeerde matrassen of een combinatie van deze producten: in de mooie beddenspeciaalzaak in Eindhoven Ekkersrijt vertellen ze je graag over de eigenschappen en de specifieke voors en tegens van de te maken materiaalkeuzes.

Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij Boonman Bedden Eindhoven Ekkersrijt, zodat je weet dat je naast een kwalitatief goede keuze ook een keuze maakt die helemaal bij je past.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen, is het mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj het meeste comfort zult ervaren. Dat is toch waar we het uiteindelijk voor doen: een goede nachtrust.

Vanaf de start van Boonman Bedden in Eindhoven Ekkersrijt hebben we een mooie plek in deze prachtige showroom. Vier complete modellen met veel mogelijkheden in stijl en slaapcomfort staan er opgesteld. Dit gecombineerd met de bereidheid van alle medewerkers om samen met de klant te kijken naar de ideale combinatie, zorgt al een aantal jaren voor tevreden klanten. Voor ons is het een erg prettig adres om mee samen te mogen werken, omdat er altijd goed gekeken wordt naar wat er moet gebeuren om niet zomaar een bed, maar hét bed voor de desbetreffende consument te maken.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Son waar Boonman Bedden Eindhoven Ekkersrijt onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Breugel, Nuenen, Helmond, Mierlo, Waalre, Heeze en Deurne. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman Bedden Eindhoven Ekkersrijt.