menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Boonman Bedden Den Bosch

Ga naar website →
Balkweg 7b, 5232 BT, Den Bosch, Nederland
073 888 6533, denbosch@boonmanbedden.nl
hmlbedding-boxspring-boonman-den-bosch-winkel.JPG
hmlbedding-boxspring-boonman-den-bosch-studio.JPG

Wanneer je op zoek bent naar een goed matras laat Boonman Bedden Den Bosch je graag de matrassencollectie van Hml Bedding zien. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om je in alle rust uitgebreid te laten adviseren door een van de medewerkers van Boonman Bedden in Den Bosch.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er veel verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen, zowel voor het matras als eventueel aanvullend nog de matrastopper, is het mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj het meeste comfort zult ervaren.

No nonsense, kwaliteit en passie! Hml Bedding weet zich op unieke wijze te onderscheiden tussen alle grote en gevestigde namen in de beddenbranche. Hun slogan "Ambacht & Maatwerk" weten zij als geen ander waar te maken. Met alle kennis en techniek die Hml Bedding bezit is alles mogelijk voor onze klant zonder de prijs/kwaliteit verhouding te verstoren. Een sterk citaat van Mark: "Er mag géén één ontevreden Hml Bedding klant zijn!" Met zo'n gewaagde uitspraak weet ik zeker dat de door HML Bedding geleverde produkten 100% tevreden klanten opleveren. Fijn om met dit mooie merk te mogen werken.

Bart Karssen, Boonman Bedden Den Bosch

Boonman Bedden is reeds jaren een goede relatie van ons, maar de samenwerking met filiaal Den Bosch is nog pril. Dit is namelijk de fonkelnieuwe winkel van Boonman Bedden. Sinds 2e Kerstdag staat onze collectie in de nieuwe winkelpresentatie zeer uitgebreid op de vloer. En met succes! Dankzij het enthousiasme van de verkoopadviseurs slapen binnenkort de eerste mensen in Den Bosch en omgeving op een heerlijke boxspring van Hml Bedding.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Den Bosch, waar Boonman Bedden Den Bosch onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Den Bosch, Rosmalen, Berlicum, Kerkdriel, Zaltbommel, Vught, Boxtel, Heeswijk-Dinther, Helvoirt, Hedel en Engelen. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman Bedden Den Bosch.