menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Boonman Bedden Best

Ga naar website →
Eindhovenseweg 30C, 5683 KH, Best, Nederland
0499 397 601, best@boonmanbedden.nl
boxspring-hmlbedding-boonman-bedden-best-winkelpand.JPG
hmlbedding-interieur-boonman-best-nieuw.jpg

Wanneer je op zoek bent naar een goede nachtrust staan ze bij Boonman Bedden in Best graag voor je klaar om de complete matrassencollectie van Hml Bedding te laten zien en uiteraard te laten voelen. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij Boonman Bedden in Best om op die manier zeker te zijn van een goede keuze. De jarenlange ervaring die er bij dit team aanwezig is in combinatie met een zeer uitgebreide collectie zorgt er voor dat er zeker een combinatie te vinden is die ook bij jou past.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen voor zowel het matras als een eventuele matrastopper, is het gegarandeerd mogelijk om het bed samen te stellen dat jij als het meest comfortabele zult ervaren.

De kernwaarden voor mij van Hml Bedding zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid. Er zijn nooit klachten die niet opgelost kunnen worden en er is een fijne intense samenwerking. Het verschil zit van binnen, ze staan voor ambacht en maatwerk, zetten de puntjes altijd op de i en er is over alles nagedacht.

Wim van Hees, Boonman Bedden Best

Sinds de start van onze samenwerking met Boonman Bedden is de Hml Bedding collectie ook aanwezig in filiaal Best. Samen met Maarten kan ik helemaal los op alle details, waarbij de een altijd nog verder gaat dan de ander. Met een open mind, zonder last te hebben van elkaars kritiek, kijken naar hoe het beter kan. Leuk! Ondertussen is de collectie recentelijk weer helemaal opgefrist en staat alles er helemaal up-to-date bij. De mensen uit Best en omgeving kunnen zich dus nog vele jaren uitgebreid laten informeren aan de Eindhovenseweg.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Best waar Boonman Bedden Best onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Son, Breugel, Nijnsel, Boskant, Liempde, Spoordonk, Oost Middelbeers, West Middelbeers en Middelbeers. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman Bedden Best.