menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Wijen relaxen wonen en slapen

Ga naar website →
Heerweg 8, 6031 PN, Nederweert, Nederland
0495 461 313 , info@wijen.nl
boxspring-hmlbedding-leon-wijen-wonen-en-slapen-winkelpand.jpg
hmlbedding-interieur-nieuw-leonwijen-nederweert.JPG

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring of matras, laat Wijen relaxen wonen en slapen in Nederweert je graag de boxspring en matrassencollectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard ben je vrij om jouw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk nodigt Wijen relaxen wonen en slapen je van harte uit.

Het is super dat we met de Hml Bedding-collectie nooit nee hoeven te verkopen. Nagenoeg alles kan. We werken al heel lang samen met Hml. Eerst met Henk van de Laarschot en nu met Mark. Hml Bedding denkt echt mee en mag dan ook met recht zeggen: Wij staan voor ambacht en maatwerk.

Leon Wijen, Wijen Relaxen Wonen Slapen

In Nederweert is Leon Wijen Wonen & Slapen al jarenlang onze partner. Samen met de medewerkers kijken Leon en Monique altijd naar de wensen van de consument. Nee is geen optie, en de rest is een uitdaging. Aan de lange tafel kan onder het genot van een goede kop koffie alles besproken worden. Erg waardevol vind ik de mooie mix tussen zakelijk stappen zetten en menselijk samenwerken. Het is mooi dat ik nu het contact wat mijn vader jarenlang als erg prettig heeft ervaren, nu zelf over heb mogen nemen. Ik ga er dan ook vanuit dat we samen nog vele jaren vele consumenten in de regio Weert naar volle tevredenheid mogen bedienen.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Nederweert waar Wijen relaxen wonen en slapen onder andere de boxspring collectie van Hml Bedding bezorgt, zijn: Nederweert, Weert, Stramproy, Someren, Asten, Meyel, Helden-Panningen, Heeze, Maarheeze en de provincie Limburg. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Wijen relaxen wonen en slapen.