menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Luken Wonen en Slapen

Ga naar website →
Ganker 1A, 1688 CR, Nibbixwoud, Nederland
0229 575 117, info@luken.nl
hmlbedding-winkelpand-lukenwonen-nibbixwoud.JPG
hmlbedding-interieur-lukenwonen-nibbixwoud.JPG

Op zoek naar een mooi bed en goed slaapsysteem? Dan ben je bij Luken Wonen en Slapen in Nibbixwoud aan het goede adres. In een mooie en actuele winkel staat de koffie voor je klaar, net als een complete collectie met heerlijke bedden. De boxspringcollectie van Hml Bedding staat uitgebreid opgesteld en je hebt dan ook de gelegenheid om deze op je gemak en in alle rust te proberen. Uiteraard met behulp van een enthousiaste medewerker van Luken die je graag alle in en outs versteld over deze collectie. Van drukverlagend, tot juist duidelijk ondersteunend, ventilerend en alle andere eigenschappen. Samen kijken naar wat het beste past bij jouw wensen is waar je echt even de tijd voor moet nemen. Nadat je het ligcomfort bepaald hebt is de gewenste uitstraling aan de beurt. Ook hierin kun je bogen op de echte vakkennis van Erik en zijn team. Zij hebben reeds lang ervaring met onze collectie en zijn zeer goed in staan om met je te kijken naar de royale collectie hoofdborden en stoffen. Samen stellen jullie jou ideale bed samen. Het bestaat nog niet, maar samen maken we het graag voor je.

Boxspring naar keuze samenstellen

De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je ideale bed. Uiteraard ben je vrij om je eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies nodigt Luken Wonen en Slapen je van harte uit om eens spontaan binnen te lopen of om een afspraak te maken.

Wij werken sinds het voorjaar van 2017 met Hml Bedding samen. Ik kwam Mark per toeval tegen op een beurs en heb daar nog geen moment spijt van. We hadden vanaf het begin af aan een klik. Hetgeen wat Hml biedt is hetzelfde als wat wij hier al jaren doen. Meedenken met de klanten, denken in oplossingen, een goede service en kwaliteit leveren. De samenwerking is nog kort maar die gaat nog heel lang duren.

Erik Luken, Luken Wonen

In Noord Holland zit wellicht voor ons de meest energieke dealer! Sinds onze eerste ontmoeting met Erik ben ik fan. Wat een enthousiasme en wat een passie voor het slaapvak en goede mooie spullen. Samen kijken naar wat de beste oplossing is voor de consument en dit dan samen realiseren. Ik ben er zeker van dat we dit nog vele jaren zo volhouden en ik heb daar dan ook zeker zin in.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Nibbixwoud waar Luken Wonen en Slapen onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Wognum, Oudijk, Hoogkarspel, Hoorn, Noordermeer, Zuidermeer. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Luken Wonen en Slapen.