menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Bosker Meubelen

Ga naar website →
Kalverkampen 1, 9628 TT, Siddeburen (GR), Nederland
0598 432989, boskermeubelen@hetnet.nl
boxspring-hmlbedding-bosker-winkelpand.jpg
boxspring-hmlbedding-bosker-studio.jpg

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring, laat Bosker Meubelen in Siddeburen je graag de boxspringcollectie van Hml Bedding zien. Bij een boxspring spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

Uiteraard ben je vrij om jouw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk nodigt Bosker in Siddeburen je van harte uit.

In het hoge noorden werken wij erg prettig samen met Anneke Bosker en haar hele team. Het zijn bij Bosker Meubelen echte meubel-vakmensen die kwaliteit en goede materialen weten te herkennen en waarderen. Het is een winkel waar de mensen weten dat ze deugdelijke producten verkopen. Samen met het hele team hebben we een mooie collectie samengesteld, zodat eenieder zijn eigen ideale ligcomfort en sfeerplaatje kan samenstellen. Bosker Meubelen brengt samen met Hml Bedding sfeer in jouw huis- en slaapkamer.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Siddeburen waar Bosker Meubelen onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Appingedam, Hoogezand, Delfzijl, Groningen, Steendam, Hellum, Wagenborgen, Slochteren en Tjughem. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Bosker Meubelen.