menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Boonman Bedden Best

Ga naar website →
Eindhovenseweg 30C, 5683 KH, Best, Nederland
0499 397 601, best@boonmanbedden.nl
boxspring-hmlbedding-boonman-bedden-best-winkelpand.JPG
hmlbedding-interieur-boonman-best-nieuw.jpg

Ben je je aan het oriënteren naar een luxe boxspring, dan mag je zeker Boonman bedden in Best niet overslaan. Heer hebben ze een grote collectie luxe bedden die je in alle rust en ruimte op je gemak kunt proberen. De medewerkers van Boonman Bedden Best staan klaar om je vol enthousiasme uitleg te geven over de gehele Hml Bedding collectie. Alles over conformiteit, ventilatie, ondersteuning, maar ook de technische informatie over bijvoorbeeld de compleet elektrisch verstelbare boxsprings leggen ze je graag uit. Naast de gewenste uitstraling is uiteraard ook een optimaal slaapcomfort van groot belang. Om die reden hebben ze bij Boonman Bedden Best dan ook een erg grote Hml Bedding collectie op de vloer staan, zodat je echt veel elementen daadwerkelijk kunt proberen. Drukverlagend, goed ventilerend, diverse materialen met diverse eigenschappen. Bij Boonman Bedden Best leggen ze je graag de verschillen uit en kun je samen met een vakkundig adviseur in alle rust kijken welke materialen het beste aansluiten bij jouw wensen.

Boxspring naar keuze samenstellen


De bij ons veel gekozen boxspringcombinaties zijn een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar je ideale bed. Uiteraard ben je vrij om je eigen boxspring samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies nodigt Boonman bedden in Best je graag van harte uit.

De kernwaarden voor mij van Hml Bedding zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid. Er zijn nooit klachten die niet opgelost kunnen worden en er is een fijne intense samenwerking. Het verschil zit van binnen, ze staan voor ambacht en maatwerk, zetten de puntjes altijd op de i en er is over alles nagedacht.

Wim van Hees, Boonman Bedden Best

Sinds de start van onze samenwerking met Boonman Bedden is de Hml Bedding collectie ook aanwezig in filiaal Best. Samen met Maarten kan ik helemaal los op alle details, waarbij de een altijd nog verder gaat dan de ander. Met een open mind, zonder last te hebben van elkaars kritiek, kijken naar hoe het beter kan. Leuk! Ondertussen is de collectie recentelijk weer helemaal opgefrist en staat alles er helemaal up-to-date bij. De mensen uit Best en omgeving kunnen zich dus nog vele jaren uitgebreid laten informeren aan de Eindhovenseweg.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Best waar Boonman Bedden Best onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Oirschot, Best, Boxtel, Spoordonk, Lennisheuvel, Boskant, Liempde, Oostelbeers en Lennisheuvel. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman Bedden in Best.