menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Moodboard - Boxspring Sonore in stijl Rust en Eenvoud

Boxspring Sonore in stijl Rust en Eenvoud

Een stijl die ontstaan is als reactie op onze drukke maatschappij….we moeten steeds meer, onze agenda’s staan vol en we komen nauwelijks nog aan onszelf toe. Thuis wil je tot rust komen!

Boxsprings: rustige en eenvoudige stijl

De stijl rust & eenvoud gaat uit van natuurlijke kleuren en materialen zoals wol, steen, leder, vilt en aardewerk. De inspiratie van deze stijl ligt dus zeker in de natuur, maar je ziet dit niet letterlijk terug in afbeeldingen van bomen of prints met bladeren, maar meer in materiaalgebruik. Je mag zien hoe en waarvan iets gemaakt is, je ziet in deze stijl dus bijvoorbeeld extra grof geweven kleden en linnen dekbedovertrekken die mogen kreuken. Een poef met de naden naar buiten verwerkt, of keramiek waarbij je de randen van de mal nog kunt zien.

Boxspring stof

Wil je deze stijl in je slaapkamer? Kies een simpel maar mooi afgewerkt hoofdbord zoals de Lento. Een witte of licht grijze vloer staat mooi met vergrijsde groenen of grijzen op de muur. Bij het kiezen van accessoires let je dus op ‘echte’ materialen en qua kleur kun je allerlei vergrijsde groenen, groenblauwen en grijzen met elkaar combineren. Gebruik veel textiel in de vorm van plaids en (uni) kussens. In deze stijl hoort ook zeker een grote plant thuis!

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Sonore in de stof Luca 50 Mint.

Het hoofdbord is een strak hoofdbord met aan de boven- en onderzijde een subtiele afronding. Dit hoofdbord past perfect in deze slaapkamerstijl.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Bekijk ook eens een luxe moodboard.