menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Moodboard - Boxspring Assai in stijl Naturel en Minimalisme

Boxspring Assai in stijl Naturel en Minimalisme

Tijdloos en toch trendy is deze minimalistische stijl. Als gevolg van verschillende trends als minimalisme en zero waste ontstaat een groep bewuste consumenten. Bij hen gaat het om kiezen voor wat je echt mooi vindt, om natuurlijke materialen (geen plastic) en ‘less is more’.

Boxsprings: minimalistische stijl

Deze rustige slaapkamer in lichte natureltinten is minimaal gedecoreerd. Alles wat je ziet heeft een functie of is bewust gekozen. Alles is in balans.
Het naturel bed met bijzonder afgewerkt hoofdbord stylen we met meubels en accessoires in mooie natuurlijke materialen zoals rotan, linnen, suède, hout en bamboe. Door de naturel tinten te mixen met een beetje zwart en veel wit ontstaat een moderne look & feel.

Boxspring stof

Je kiest voor deze stijl een neutrale vloer zoals beton of hout en grotendeels witte wanden. Om het extra bijzonder te maken kun je werken met structuur zoals een grover gestucte wand of bijvoorbeeld behang met structuur.
En als je nu over een tijdje toch wat meer kleur in je slaapkamer wilt, kun je dat in deze rustige basis gemakkelijk toevoegen (en ook weer weghalen natuurlijk).

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Assai in de stof Jeep 10 Liver.

Dit hoofdbord is een wat losser gestoffeerd hoofdbord, voorzien van een bies en afgeronde zijkanten.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Bekijk ook eens een werelds moodboard.