menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Moodboard - Boxspring Andante in stijl Tropisch en Goud

Boxspring Andante in stijl Tropisch en Goud

Met de stijl tropisch & goud in je slaapkamer ben je het hele jaar op vakantie. Een hotelsfeer met een Caraïbisch gevoel door een boxspring velours, wie wil dat nu niet?

Boxsprings: tropische stijl

Basiskleuren in deze stijl zijn blauwen en groenen. Volle, verzadigde maar ook lichte kleuren die heel goed met elkaar gecombineerd kunnen worden.
Hoe maak je deze stijl in je slaapkamer? Kies voor het bed een blauw of groene stof. Voor de wanden kies je een donkere groen of blauw en wit. Door de toevoeging van wit blijft het sprankelend en wordt het niet te zwaar. Een behang met een subtiel dessin of velours uitstraling kan ook.

Boxspring stof

De materialen zijn luxe; kies bijvoorbeeld voor warm parket, velours en satijnen stoffen en maak het geheel af met messing en goudaccenten. Een dekbedovertrek of sierkussens met mooie bladpatronen zorgen voor het tropische tintje. Als ‘grapje’ kun je in de styling een tropisch dier zoals een vogel toevoegen.

Afgebeeld is een boxspring velours met hoofdbord Andante in de stof Adore 158 Niagara.

Door de dubbele stiknaden en een vakverdeling van 18 knopen, is dit hoofdbord met recht een klassiek hoofdbord te noemen. Alle elementen van het hoofdbord ademen een prettige sfeer.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Bekijk ook eens een botanisch moodboard.