menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Moodboard - Boxspring Allegretto in stijl Fris en Scandinavisch

Boxspring Allegretto in stijl Fris en Scandinavisch

Onze boxspring met hoofdbord Allegretto past prima in een scandinavisch interieur. Dit interieur bevat blond hout, veel wit en lichte grijzen, natuurlijke materialen en vaak eenvoudige en organische vormen. Deze stijl heeft een rustige uitstraling en is dus heel geschikt voor de slaapkamer.

Boxsprings: tijdloos Scandinavisch

Als basis kies je voor een licht houten vloer of wand, veel witte wanden en bijvoorbeeld een lichtblauwe of lichtgrijze boxspring. Het kleurpalet is uitgebalanceerd en ingetogen en bevat lichte tinten als grijzen, blauwen, witten en zandkleuren.

Je kunt gaan voor een dekbedovertrek in een mooie natuurlijke stof, effen of met een klein patroon. Deze combineer je met grafische kussens en een wollen plaid.

Boxspring stof

Een grote landschapsfoto op het dekbedovertrek of op een wand past ook goed in deze stijl en geeft snel een mooie sfeer aan de ruimte. Styling met mooie, natuurlijke items van glas, mat hout of mat keramiek. Een toffe lamp als eye catcher maakt het geheel af.

De afgebeelde boxspring is voorzien van het hoofdbord Allegretto in de stofkleur Board 41 Lightblue.

Dit is een traditioneel hoofdbord, met een mooie twist door de subtiele afronding naar boven. Deze afronding zorgt voor een minder strakke, ietwat speelse uitstraling, zonder dat het hoofdbord klasse en stijl verliest. Hiermee past dit hoofdbord in elk interieur.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Bekijk ook eens het moodboard Zacht en Basic.