Moodboard - Naturel & Minimalisme

Naturel & Minimalisme

Tijdloos en toch trendy is deze minimalistische stijl. Als gevolg van verschillende trends als ‘minimalisme’ en ‘zero waste’ ontstaat een groep bewuste consumenten. Hier gaat het om kiezen voor wat je echt mooi vindt, om natuurlijke materialen en ‘less is more’. Deze rustige slaapkamer in lichte natureltinten is minimaal gedecoreerd. Alles wat je ziet heeft een functie of is bewust gekozen. Alles is in balans.

Het naturel bed met bijzonder afgewerkt hoofdbord stylen we met meubels en accessoires in mooie natuurlijke materialen zoals rotan, linnen, suède, hout en bamboe. Door de natureltinten te mixen met een beetje zwart en veel wit, ontstaat een moderne look & feel. Je kiest voor deze stijl een neutrale vloer zoals beton of hout en grotendeels witte wanden. Om het extra bijzonder te maken kun je werken met structuur, zoals een grover gestucte wand of bijvoorbeeld behang met structuur.
En als je nu over een tijdje toch wat meer kleur in je slaapkamer wilt, kun je dat in deze rustige basis gemakkelijk toevoegen.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Assai in de stof Jeep 10 Liver.
Hoofdbord Assai is een wat losser gestoffeerd hoofdbord, voorzien van een bies en afgeronde zijkanten. Het bestaat uit een MDF-frame, bekleed met hoogwaardige foam, fiber en is afgewerkt met meubelstof naar keuze.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Passende verfkleuren (Histor):
hoornwit 0601 – R78B
couscous S 1510 – Y 30R
februari S 3020 – Y30R
raaf S 8500 - N