Moodboard - Gedurfd & Grafisch

Gedurfd & Grafisch

Een grafisch moderne uitstraling in de slaapkamer kun je realiseren door een boxspring in een neutrale kleur te combineren met grafische prints, bijvoorbeeld door een dekbedovertrek met verschillende kussens en plaids. Met een groot kleed kun je ook veel bereiken.

In deze trend combineer je grafische prints zoals stippen en strepen met grote kleurvlakken in felle kleuren. Eigenlijk kun je elke kleur kiezen hiervoor (als je het zelf maar mooi vindt natuurlijk). Goed uitgangspunt is zwart, wit en grijs als basis en 2 of 3 felle kleuren die mooi bij elkaar passen. Wij kozen hier voor fel blauw met zacht rose om het geheel wat zachter te maken. Aan de muur kun je een collage maken van ingelijste teksten, gecombineerd met zwartwit fotografie die je aanspreekt. Durf je meer? Schilder dan een aantal lijnen of stippen uitvergroot op een wand, of een tekst of woord dat bij je past. Denk groot en met een knipoog! Materialen die in deze trend passen zijn kunststof, leer, (gekleurd) glas en keramiek. Glanzend en mat, grove en gladde structuren kunnen door elkaar gebruikt worden.

Afgebeeld is een boxspring met hoofdbord Lento in de stofkleur Gapp 65 Grey in combinatie met Crush 67 Anthracite.
Dit is een hoofdbord dat past bij alle stijlen en dat geschikt is voor ieder interieur. Het is een traditioneel model, tijdloos en stijlvol. Door een specifieke kleur te kiezen, geef je op eenvoudige wijze een extra touch aan dit hoofdbord.

Naar wens stemmen wij het hoofdbord graag helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur. Dikte, hoogte en stoffering worden, mits technisch mogelijk en zonder meerprijs, helemaal op maat gemaakt. Zo maken we ons bed tot jouw bed.

Passende verfkleuren in de stijl Gedurfd & Grafisch (Histor):
doordrongen S 3560 - R80B
kroon S 0580 - Y10R
egelantier S 0540 - R30B