menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Slaapstudio Stijn

Opwettenseweg 81, 5672 AG, Nuenen, Nederland
040 284 0013, info@slaapstudiostijn.nl
hmlbedding-winkelpand-slaapstudiostijn-nuenen-nieuw.jpg
hmlbedding-interieur-slaapstudiostijn-nuenen.jpg

Wanneer je op zoek bent naar een goed matras laat Slaapstudio Stijn in Nuenen je graag de matrassencollectie van Hml Bedding zien. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen bij Slaapstudio Stijn.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er veel verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen, is het mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj het meeste comfort zult ervaren. Hier de tijd voor nemen, om samen met de medewerkers van Slaapstudio Stijn te kijken wat goed bij je past, is een goede eerste investering in je nachtrust.

Mark ken ik al sinds hij bijna 25 jaar geleden in het dorp naast me een beddenzaak begon. Toen hij daarna samen met zijn vader Hml Bedding startte, ben ik vrijwel meteen ingestapt. We houden van mensen die serieus met hun vak bezig zijn. Eerst enkele jaren alleen matrassen verkocht en uiteindelijk ook voor een volledige boxspringshop gegaan. De samenwerking is mede top, omdat we allebei nagenoeg hetzelfde denken en handelen, enkel en alleen tevreden zijn als de klant dat ook is, en voor minder doen we het niet. Er zijn geen problemen, er zijn hooguit uitdagingen, maar in ieder geval altijd oplossingen. Geen exclusieve bedden, maar wel echt kei goed en daar steken we allebei onze handen voor in het vuur. Ik hoop, en verwacht, dat we op deze manier nog jaren met elkaar kunnen samenwerken en van elkaar kunnen leren. Op die manier blijft het voor eenieder leuk en zal de klant tevreden zijn en…….lekker slapen.

Stijn van Bree, Slaapstudio Stijn

Heerlijk om Slaapstudio Stijn als klant te mogen beleveren. Altijd denken in oplossingen of uitdagingen. Eerlijk en open, met als einddoel tevreden consumenten. Omdat deze initiële drijfveren zo sterk overeenkomen, sluiten onze bedrijven naadloos op elkaar aan.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Nuenen waar Slaapstudio Stijn onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Lieshout, Aarle-Rixtel, Stiphout, Nederwetten, Bakel, Milheeze. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Slaapstudio Stijn.