menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Boonman Bedden Schijndel

Ga naar website →
Nieuwe Eerdsebaan 10, 5482 VS, Schijndel, Nederland
073 611 3794, info@boonmanbedden.nl
boxspring-hmlbedding-boonman-bedden-schijndel-winkelpand.JPG
hmlbedding-winkelpand-boonman-schijndel-nw.jpg

De zoektocht naar een goed matras wordt een stuk gemakkelijker wanneer je geholpen wordt door vakmensen. Bij Boonman Bedden in Schijndel staat een compleet deskundig en enthousiast team voor je klaar. Hier laten ze je graag kennismaken met de complete matrassencollectie van Hml Bedding. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen en je vakkundig te laten adviseren zodat je weet dat het matras dat je uiteindelijk in je eigen slaapkamer verwelkomt, ook echt daadwerkelijk bij je past.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor matras en eventueel matrastopper naar keuze is het heel goed mogelijk om het bed samen te stellen dat echt jouw bed is.

Reeds jarenlang werken wij met veel plezier en vertrouwen samen met Hml Bedding. Dit komt door hun eerlijke en prettige manier van samenwerken. Net zoals wij kiest ook Hml Bedding enkel voor topkwaliteit- materialen voor hun producten. Ook waarderen wij hun flexibiliteit met betrekking tot maatwerk en met betrekking tot de levertijden.

Wiesje Boonman, Boonman Bedden Schijndel

In ons eigen Schijndel werken wij, ik zou bijna willen zeggen uiteraard, samen met Boonman Bedden. De plek waar ik na mijn schooltijd de eerste echte stappen in de beddenwereld heb gezet. Waar ik heb geleerd dat kwaliteit altijd overwint en dat mensen graag naar een speciaalzaak gaan om te kunnen kiezen uit volwaardige merken. Ik ben er dan ook trots op dat ik vele jaren later als een van die merken onderdeel mag zijn van de kerncollectie. Het is mooi om te zien hoe Jan, zijn dochters, en uiteraard ook alle andere medewerkers er samen met Hml Bedding telkens voor zorgen dat de consument een bed selecteert waar men echt lang plezier van heeft.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Schijndel waar Boonman Bedden Schijndel onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Eerde, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Wijbosch, Lieseind, Maaskantje en Gemonde. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Boonman Bedden Schijndel.