menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxsprings bij Soet Wonen en slapen

Hoofdstraat 11-13, 2861 AK, Bergambacht, Nederland
0182351518, info@soetwonen.nl
boxspring-hmlbedding-soet-wonen-en-slapen-winkel.JPG
hmlbedding-interieur-nieuw-soetwonenenslapen-bergambacht.jpg

Beddenspeciaalzaak Soet Wonen en Slapen laat je graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer je op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed en een optimaal slaapcomfort. Je kunt beide aspecten uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen

In de zoektocht naar jouw ideale bed zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt. Waarin je uiteraard vrij bent om je eigen boxspring naar jouw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies ben je bij Soet Wonen en Slapen van harte welkom.

Samen met de Familie Soet in Bergambacht leveren we al jaren slaapsystemen in de omgeving van Bergambacht. Ze hebben dan ook een hele mooie en complete Hml Bedding collectie op de slaapafdeling staan. Vaak zijn ze druk met klanten bezig, maar als er tijd is voor koffie, dan is er ook echt tijd voor een goed gesprek en wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor de collectie. Altijd bezig om voor de consument de best mogelijke collectie op de vloer te hebben staan. Bij Soet Wonen en Slapen kost het ze niet snel teveel moeite, als de klant uiteindelijk dan maar jarenlang plezier gaat hebben van wat hij of zij heeft geselecteerd. Als het aan mij ligt kom ik nog vele jaren bij de mannen van Soet over de vloer!

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Bergambacht waar Soet Wonen en Slapen onder andere de Hml Bedding boxspring collectie bezorgt, zijn: Schoonhoven, Nieuwekerk a/d Ijssel, Gouda, Ouderkerk a/s Ijssel, Capelle a/d Ijssel, Krimpen a/d Ijssel, Moordrecht, Nieuw Lekkerland, Stolwijk en Berkenwoude. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Soet Wonen en Slapen.