Boxsprings bij Soet Wonen en slapen

Ga naar website →
Hoofdstraat 11-13, 2861 AK, Bergambacht, Nederland
0182351518, info@soetwonen.nl

Beddenspeciaalzaak de Soet wonen en slapen laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer u op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. U kunt beide aspecten uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

In de zoektocht naar uw ideale bed, zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt . Waarin u uiteraard vrij bent om uw eigen boxspring naar uw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, bent u bij Soet wonen en slapen van harte welkom.

Samen met de Familie Soet in Bergambacht leveren we al jaren slaapsystemen in de omgeving van Bergambacht. Ze hebben dan ook een hele mooie en complete Hml Bedding collectie op de slaapafdeling staan. Vaak zijn ze druk met klanten bezig, maar als er tijd is voor koffie, dan is er ook echt tijd voor een goed gesprek en wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor de collectie. Altijd bezig om voor de consument de best mogelijke collectie op de vloer te hebben staan. Bij Soet Wonen en Slapen kost het ze niet snel teveel moeite, als de klant uiteindelijk dan maar jarenlang plezier gaat hebben van wat hij of zij heeft geselecteerd. Als het aan mij ligt kom ik nog vele jaren bij de mannen van Soet over de vloer!

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Bergambacht waar Soet wonen en slapen onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Bergambacht, Schoonhoven, Nieuwekerk a/d Ijssel, Gouda, Ouderkerk a/s Ijssel, Capelle a/d Ijssel, Krimpen a/d Ijssel, Moordrecht, Nieuw Lekkerland, Stolwijk en Berkenwoude. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Soet wonen en slapen.