menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL81834554B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Boxsprings bij Soet Wonen en slapen

Bergambacht

Beddenspeciaalzaak de Soet wonen en slapen laat u graag de boxspring collectie van Hml Bedding zien, wanneer u op zoek bent naar een boxspring. De volgende aspecten spelen een rol bij een boxspring: de gewenste uitstraling van het bed, en een optimaal slaapcomfort. U kunt beide aspecten uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.

Boxspring naar keuze samenstellen.

In de zoektocht naar uw ideale bed, zijn de boxspringcombinaties die bij ons veel worden gekozen een prettig vertrekpunt . Waarin u uiteraard vrij bent om uw eigen boxspring naar uw wensen samen te stellen. Voor een meer gedetailleerde indruk en een persoonlijk advies, bent u bij Soet wonen en slapen van harte welkom.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Bergambacht waar Soet wonen en slapen onder andere de Hml boxspring collectie bezorgt zijn: Bergambacht, Schoonhoven, Nieuwekerk a/d Ijssel, Gouda, Ouderkerk a/s Ijssel, Capelle a/d Ijssel, Krimpen a/d Ijssel, Moordrecht, Nieuw Lekkerland, Stolwijk en Berkenwoude. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op met Soet wonen en slapen.

Boxsprings bij Soet Wonen en slapen over Hml Bedding

Alles over Boxsprings bij Soet Wonen en slapen in Bergambacht

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een boxspring in Bergambacht? Loop dan gerust eens binnen bij Boxsprings bij Soet Wonen en slapen of neem contact op!

Hoofdstraat 11-13
2861 AK Bergambacht
Nederland
0182351518
Ga naar website
info@soetwonen.nl
Neem contact op

Openingstijden