menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring voor zware mensen

Stel je bed samen

Is een boxspring voor zware mensen geschikt? Op deze vraag geven we graag antwoord.

Op de vraag of een boxspring voor zware mensen geschikt is, is het antwoord ‘Ja’! Een boxspring is zeker een geschikt bed voor zware mensen. Hoewel ieder mens verschillend is en een andere lichaamsbouw heeft, geldt voor ons allemaal dat goed slapen heel belangrijk is. Een goed bed is een must voor een fijne nachtrust. Als je groter bent dan gemiddeld of last hebt van overgewicht is een goed bed éxtra belangrijk. Je hebt dan meer ondersteuning nodig om die goede nachtrust te realiseren en een boxspring kan hier bij zware mensen absoluut voor zorgen.

Waarom een boxspring en geen ‘gewoon’ bed voor zware mensen?


De belangrijkste reden om te kiezen voor een boxspring in plaats van een ‘klassiek’ bed is dat een boxspring je het optimale ligcomfort geeft. De combinatie van de boxspring met daarop het matras en eventueel de matras topper zorgt ervoor dat je lichaam precies daar ondersteund wordt waar het nodig is. Daarnaast heeft een boxspring een hogere instap dan een gewoon bed. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker kunt in- en uitstappen en dat is zeker prettig als je wat zwaarder of groter bent. Een boxspring is voor zware mensen dus een erg goede keuze.

Daarbij is een boxspring erg duurzaam, zeker wanneer je voor kwaliteit kiest. Alle boxsprings van Hml Bedding zijn zo ontworpen dat je hier jarenlang plezier van hebt. Bij duurzaam denk je misschien snel aan ‘groen’, maar ook de andere, oorspronkelijke betekenis van duurzaam (“geschikt om lang te bestaan” volgens Van Dale) is in onze visie waardevol. Daarom kiezen wij voor onze grondstoffen uitsluitend goede en degelijke materialen. Hierdoor ontstaat een eindproduct dat letterlijk duurzaam is en waar je ongeacht je lengte en gewicht jarenlang plezier van hebt.

Een geschikt matras bij een boxspring voor zware mensen


Niet alleen een goede boxspring is van belang, ook het matras en de matras topper die er bovenop liggen moeten voldoende draagkracht hebben bij een boxspring voor zware mensen. Onze gestoffeerde matrassen Courante en Pavane zijn in verband met de aanwezigheid van het grote aantal veren uitermate geschikt voor zware of grote mensen. In combinatie met onze matras topper Fuoco of Coda geven deze matrassen de meeste draagkracht. Ook ons traditioneel matras Cadens HR (High Resilience – hoge elasticiteit) behoort tot de mogelijkheden. Dit vanwege het 7-zone pocket-interieur in honingraatmotief dat extra stabiliteit biedt. Alle koudschuim- en pocketmatrassen hebben daarnaast een goed ventilerend vermogen, waardoor je bed altijd fris aanvoelt.

Een boxspring voor zware mensen op maat gemaakt


Maar wat wij je hier ook vertellen, een heerlijke nachtrust bereik je niet alleen door deze blog te lezen en onze website te bekijken. Daarom adviseren wij je om zelf bij een van onze verkooppunten te ervaren of een boxspring geschikt is voor zware mensen. Ga op je gemak proefliggen en ontdek hoe wij samen met jouw adviseur een optimaal slaapcomfort voor jou kunnen creëren. Het allerbelangrijkste is dat een bed aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Daarom kijken we altijd naar jouw slaaphouding en persoonlijke kenmerken. Wist je dat het ook mogelijk is om een elektrisch verstelbare boxspring samen te stellen? Dit kan erg prettig zijn bij het in en uit bed stappen.

Terug naar nieuwsoverzicht