menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring samenstellen

Stel je bed samen

Wil je zelf jouw boxspring samenstellen? Dat is mogelijk met onze handige online configurator. Het is een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed!

Wat is een configurator?


Met een configurator kun je een product, in dit geval een boxspring, samenstellen naar jouw eigen smaak. Mix & match: zoals je kussens kunt combineren, kan dat ook met de onderdelen van een boxspring. We leggen hieronder stapsgewijs uit hoe het samenstellen van een boxspring werkt.

De stappen bij het samenstellen van een boxspring


Een boxspring (combinatie) bestaat uit een aantal onderdelen die allemaal een eigen bijdrage leveren aan jouw slaapcomfort: het hoofdbord, het voetbord, het matras, de topper en de pootjes. Het is dus heel belangrijk dat je hier rekening mee houdt bij het samenstellen van jouw boxspring. Alle onderdelen moeten perfect bij jou passen en voldoen aan jouw wensen.

Vaste of elektrisch verstelbare boxspring

Om te beginnen bepaal je bij het samenstellen of je een vaste boxspring of een elektrisch verstelbare boxspring wilt. Als jouw partner niet dezelfde wens heeft als jij, is er geen reden tot paniek. Beide varianten zijn prima naast elkaar te combineren, omdat ze even hoog zijn.

Het matras

Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Maak daarom voldoende tijd om diverse matrassen te testen in een beddenspeciaalzaak om zo tot een goede keuze te komen. De adviseurs kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten matrassen en waar je op moet letten bij de aanschaf ervan.

De topper

Een topper is een drukverlagend en comfortabel matrasje van circa 10 cm dat bovenop het matras ligt. Hij beschermt het onderliggende matras, waardoor dat langer meegaat. Daarnaast heeft de topper een antibacteriële, wasbare tijk.

Er zijn diverse soorten toppers verkrijgbaar dus het is belangrijk dat je de voor jou meest geschikte topper kiest. Ook hierbij kan de adviseur van de beddenspeciaalzaak jou prima helpen. Op deze manier weet je zeker dat je bij het samenstellen van jouw boxspring de juiste keuze maakt.

Het hoofdbord en/of voetbord

Naast comfort wil het oog natuurlijk ook wat en een hoofd- en voetbord zijn belangrijke items die de uitstraling van het bed bepalen. Bij ons kun je kiezen uit veel verschillende hoofd- en voetborden: van klassiek tot strak, van modern tot stoer. Benieuwd welk hoofdbord en/of voetbord het beste bij jouw wensen aansluit? Stel online jouw boxspring samen en zie direct hoe de gekozen opties eruit komen te zien.

Stofkleur/-soort

Jouw uitgekozen boxspring combinatie kan worden gestoffeerd met een mooie meubelstof. Zo kun je alle onderdelen met dezelfde stof laten bekleden voor een mooi geheel, maar ook een combinatie van verschillende stoffen is mogelijk. De keuze is geheel aan jou. In de configurator kun je tijdens het samenstellen van de boxspring ook gelijk zien hoe de boxspring er in verschillende kleuren uitziet.

Pootkleur

Ook de pootkleur mag je zelf bepalen. We hebben diverse kleuren waar je uit kunt kiezen: wengé, leem, kersen, eiken, aluminium en whitewash. Zo is er altijd een kleur die perfect bij jouw slaapkamerstijl past!

Advies bij het samenstellen van een boxspring


Nu je weet waar je op moet letten bij het samenstellen van een boxspring, kun je aan de slag met onze handige configurator. Voor een persoonlijk advies en gedetailleerde informatie over onze producten raden we je aan om eens binnen te lopen bij één van onze verkooppunten of van tevoren een afspraak te maken.

Terug naar nieuwsoverzicht