menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Blog Furnlovers Scandinavisch

Stel je bed samen

“De Scandinavische stijl spreekt veel mensen aan. Deze stijl kun je goed toepassen zoals jij dat wilt! Het heeft namelijk een neutrale uitstraling, waarbij je verschillende accenten kunt toevoegen. De Scandinavische interieurstijl kun je ook goed in je slaapkamer gebruiken. Ben je benieuwd hoe? Ik laat het je zien in deze blog!

Scandinavische slaapkamer

Door de Scandinavische stijl te gebruiken in je slaapkamer zorg je voor rust en eenheid. Je houdt de slaapkamer vrij rustig met bepaalde kleuraccenten. Over het algemeen kun je deze interieurstijl kenmerken met de woorden: licht, open, rust, warm, puur en natuurlijk. Om deze stijl sterker uit te laten komen, kun je dus het beste kiezen voor natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout, wol en riet. Of wat dacht je van een mooi behang in combinatie met witte of grijze muren? Keep it clean.

Scandinavisch modern

Als je de Scandinavische stijl helemaal van nu wilt maken, raad ik je aan om het te combineren met een lichte moderne tint. Hoe? Door bijvoorbeeld wat grafische prints te combineren. Een vloerkleed met een leuke print erin verwerkt of sierkussens voor op bed. Of wat dacht je van een uniek nachtkastje, die net iets anders is dan de gebruikelijke nachtkastjes?

Op onderstaande foto is het goed zichtbaar wat ik eigenlijk bedoel. De basis straalt rust uit, maar er wordt bijvoorbeeld ook blauw gebruikt. Ondanks dat blauw is gebruikt, blijft het een mooi geheel. De Scandinavische stijl biedt dus veel mogelijkheden.

Scandinavische slaapkamer bij Hml Bedding

Laatst heb ik jullie meer verteld over een moderne slaapkamer en heb ik inspiratie gedeeld vanuit Hml Bedding. De inspiratie van Hml Bedding spreekt mij erg aan. Elke stijl heeft wel weer iets dat me aanspreekt. In hun inspiratiefolder vind je nog veel meer interieurstijlen! Het blijft tenslotte persoonlijk: wat vind jij mooi in een slaapkamer? Of wat moet er volgens jou beslist in een kamer zijn? Dit is per persoon verschillend. Over één ding zijn we het 100% eens: een bed. Tegenwoordig zien we steeds vaker boxsprings voorbij komen. En, ik snap het als geen ander! Een boxspring heeft namelijk een mooie uitstraling en ook dit kun je weer personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld een blauwe boxspring kiezen of juist gaan voor een neutralere kleur!

Spreekt de Scandinavische interieurstijl voor de slaapkamer jou aan? Ik ben benieuwd. Liefs, Mariëlle.”

Blog Furnlovers Scandinavisch Terug naar nieuwsoverzicht