menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij de Slaapkamer van Lisse

Heereweg 193, 2161 BD, Lisse, Nederland
0252 769 229, info@deslaapkamervanlisse.nl
hmlbedding-winkelpand-slaapkamervanlisse-lisse.JPG
hmlbedding-interieur-slaapkamervanlisse-lisse.jpg

Op zoek naar een goed slaapsysteem in de bollenstreek? Stop met zoeken! Met de Slaapkamer van Lisse heb je het adres gevonden waar je dankzij de combinatie van jarenlange ervaring, passie en echte kennis zeker kunt zijn van kwalitatief goede producten in combinatie met goed advies.

Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen en je te laten adviseren bij de Slaapkamer van Lisse.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor een mooie combinatie van materialen in het matras, gecombineerd met een uiterst comfortabele matrastopper, is het een zekerheid dat je in goed overleg een bed samenstelt waar je jarenlang plezier en ondersteuning van gaat hebben.

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Lisse waar de Slaapkamer van Lisse onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Nieuw-Vennep, Hillegom, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en Bennebroek. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met de Slaapkamer in Lisse.