menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Chique & Gedurfd

Een harmonie van kleuren


Bij deze stijl vormt het bed een opvallend middelpunt van de ruimte. Kies voor een boxspring in een gedurfde kleur, zoals hier is gekozen voor een zachte velours stof in de levendig rode kleur 019 Burgundy. Met een luxueus hoofdbord, zoals ons nieuwe hoofdbord Stretto, en contrasterende duetstoffering krijgt de boxspring een chique uitstraling. Het geheel trekt meteen de aandacht en zorgt voor een opvallend contrast met de rest van de kamer.

Om het chique gevoel te versterken decoreer je de rest van de slaapkamer met zachte kleuren zoals beige, lichtroze en wit. Beige vormt de basiskleur en creëert een rustige en neutrale achtergrond. Vul deze rustige basis aan met een zacht witkleurig tapijt met daarop een natuurlijke of organische print. Voeg in de styling en het textiel lichtgele en zachtroze tinten toe. Japandi accessoires met organische vormen passen hier mooi bij. Maak het geheel af met zwarte industriële decoratiestukken om een elegant contrast en een gevoel van diepte te creëren.

De nadruk van deze stijl ligt op eenvoud en minimalisme. Denk bijvoorbeeld aan meubels met strakke lijnen en een minimalistisch design. Hier is gekozen voor een bescheiden metalen lamp, een industriële decoratieve ladder en een keramische vaas. Voeg tot slot enkele planten toe voor een vleugje natuurlijk groen. Planten zijn een mooie aanvulling op de slaapkamer en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Passende verfkleuren (Histor):
traan S 0505 - Y90R
keizersrood S 1575 - R10B
innig 0510 - Y61R
charmant 0530 - Y86R