menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Win een boxspring


Stel hier je bed samen

Heerlijk slapen op een Hml Bedding boxspring

Van Hollandse bodem, dat is precies waar Hml Bedding voor staat. Als oer-Nederlands familiebedrijf maken wij boxsprings volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Dit betekent dat iedere boxspring uniek is, handmatig in Nederland geproduceerd wordt, er geen overproductie plaatsvindt en wij volledig zicht hebben op het duurzame productieproces.

Er gaat niets boven een goede nachtrust. Laat je verrassen door de maatwerk mogelijkheden en kies wat jij mooi en prettig vindt.

Door mee te doen aan deze fantastische winactie maak je kans op een persoonlijk samengestelde boxspring ter waarde van maximaal € 4995,- . Bekijk hier in de configurator alle mogelijkheden. Kom je toch op een hoger bedrag uit, dan maken we daar graag een goed voorstel voor. Aangezien we van mening zijn dat goed slapen maatwerk vergt, geven we niet zomaar een bed weg. We geven jouw bed weg!

Graag gaan we met de winnaar om tafel om te kijken welke combinatie het beste past. Niet alleen het uiterlijk, maar vooral het innerlijk is daarin belangrijk. De mate van ondersteuning, ventilatie en aanpassingsvermogen bepalen samen hoe energiek jij aan de dag begint. We pakken dan ook graag de tijd om samen met jou te kijken naar het best passende ligcomfort en uiteraard de gewenste uitstraling.

Quote Afbeelding

De zoektocht naar een bed is iets heel persoonlijks, het recept moet geheel in balans zijn tussen boxspring, matras en topper. Gelukkig hebben ze bij Hml Bedding genoeg ingrediënten om tot een fantastisch gerecht te komen. Met een prachtig plaatje en heerlijk slaapgenot tot resultaat.

Miljuschka Witzenhausen

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

  • 5
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 4

Meer inspiratie opdoen? Volg ons op InstagramBestel Miljuschka Magazine No. 8