menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Wat onze dealers zeggen

Hml Bedding is een kleine leverancier die denkt als een grote en die zijn verantwoordelijkheid neemt. Alles is altijd in orde en het is fijn om met ze samen te werken.

Michiel Altena, aftersales Boonman Bedden

De kernwaarden voor mij van Hml Bedding zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid. Er zijn nooit klachten die niet opgelost kunnen worden en er is een fijne intense samenwerking. Het verschil zit van binnen, ze staan voor ambacht en maatwerk, zetten de puntjes altijd op de i en er is over alles nagedacht.

Wim van Hees, Boonman Bedden Best

Plug Meubelen is sinds 2017 dealer van Hml Bedding. Na een lange zoektocht naar een goed en eerlijk Nederlands product, kwamen we bij Hml Bedding terecht. En wat een goede keuze! Het product wordt met de grootste zorg omgeven, goede materialen, mooie afwerking en een super mooi design, kortom alles wat een goede boxspring nodig heeft. Wij hopen nog lang met de Hml-familie samen te werken.

Loes, Plug Meubelen

Wij werken graag met Hml Bedding samen omdat ze zich altijd aan de gemaakte afspraken houden. De leveringen zijn altijd correct en hierdoor kunnen ook wij ons weer aan onze gemaakte afspraken houden. Ook zijn wij met een leverancier als Hml Bedding altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt en actueel in onze showroom.

Anita van Hulst, van Hulst Wonen

Wij werken sinds het voorjaar van 2017 met Hml Bedding samen. Ik kwam Mark per toeval tegen op een beurs en heb daar nog geen moment spijt van. We hadden vanaf het begin af aan een klik. Hetgeen wat Hml biedt is hetzelfde als wat wij hier al jaren doen. Meedenken met de klanten, denken in oplossingen, een goede service en kwaliteit leveren. De samenwerking is nog kort maar die gaat nog heel lang duren.

Erik Luken, Luken Wonen

Het is super dat we met de Hml Bedding-collectie nooit nee hoeven te verkopen. Nagenoeg alles kan. We werken al heel lang samen met Hml. Eerst met Henk van de Laarschot en nu met Mark. Hml Bedding denkt echt mee en mag dan ook met recht zeggen: Wij staan voor ambacht en maatwerk.

Leon Wijen, Wijen Relaxen Wonen Slapen

Ik werk graag met Hml Bedding omdat daar net als bij Boonman Bedden de klant centraal staat. Een uitstekend kwaliteitsproduct dat zich kan meten met de topmerken. Echter tegen de prijs van een goede middenklasser. Door het grote scala aan mogelijkheden is er voor een ieder een heerlijk bed te creëren. Uitstekende aftersales en bekwame medewerkers maken het tot een genot om met ze te werken. Echt een leverancier die nog oog heeft voor de eindgebruiker.

Jos Verhuizen, Boonman Bedden Ekkersrijt

Reeds jarenlang werken wij met veel plezier en vertrouwen samen met Hml Bedding. Dit komt door hun eerlijke en prettige manier van samenwerken. Net zoals wij kiest ook Hml Bedding enkel voor topkwaliteit- materialen voor hun producten. Ook waarderen wij hun flexibiliteit met betrekking tot maatwerk en met betrekking tot de levertijden.

Wiesje Boonman, Boonman Bedden Schijndel

Wij als team van Bosker Meubelen vinden het ontzettend fijn samenwerken met Hml Bedding. Het is een mooi bedrijf, met kwalitatief goede producten. Hml Bedding helpt ons de collectie in de showroom up to date te houden, waardoor wij vele klanten blij kunnen maken met een goed matras of boxspringbed. De collectie is ruim, waardoor er veel keus is en men goed kan vergelijken. De lijntjes met Hml Bedding zijn kort. Dit werkt super fijn en er wordt altijd met ons meegedacht naar passende oplossingen, mocht dit nodig zijn. Wij raden iedereen dan ook aan eens een kijkje te nemen op onze beddenafdeling en de matrassen en boxspringbedden van Hml Bedding te testen en wie weet komen we samen tot een passend en mooi resultaat voor in jouw slaapkamer!

Julianne, Bosker Meubelen

Al vele jaren kennen wij Hml Bedding. We werken graag met Hml Bedding samen omdat het heel betrokken mensen zijn. Een goed voorbeeld is Mark van de Laarschot, bij Mark heb je het gevoel dat hij weet waar hij over praat en de meerwaarde van Hml Bedding goed kan vertalen naar ons als dealer. Voor ons als familiebedrijf werken we graag samen met merken die weten welke meerwaarde ze bieden aan de klant. In onze winkel voorzien wij de klant al vele jaren van persoonlijk advies, onze winkel heet niet voor niets Slaapspecialist Oldenzaal. Met de mogelijkheden van het programma van Hml Bedding kunnen wij goed werken. De leus goed slapen vergt maatwerk is erg toepasselijk. Op meerdere fronten wordt deze ingewilligd. Maatwerk in de vorm van een advies door ons welke combinatie matras/topper het best passend is. Maatwerk in de vorm dat de klant bij Hml Bedding het bed helemaal naar eigen wensen kan afstemmen. Type hoofdbord, stoffering, kleur poten enzovoort. En er is zelfs nog meer maatwerk mogelijk, de klant kan het hoofdbord desgewenst op de gewenste maat geleverd krijgen. Dit zorgt ervoor dat wij als dealer de klant altijd het bed kunnen bieden wat bij ze past, maar ook wat ze mooi vinden.

Robin Bruinsma, Slaapspecialist Oldenzaal

Reeds jarenlang hebben wij aan Hml Bedding naast een betrouwbare leverancier een meedenkende partner. De korte lijnen en de duidelijke communicatie zorgen absoluut voor een win win situatie, waardoor het voor iedereen prettig werken is, met als eindresultaat altijd een tevreden klant.

Richard de Grutter, de Grutter slapen en wonen

Hml Bedding maakt echt een super goed product. Al ruim 12,5 jaar lever en monteer ik deze naar volle tevredenheid bij consumenten thuis. Goed en netjes afgewerkt en altijd fijn om te monteren. Overal wordt over nagedacht, van montagebeslag tot verpakking. En als er eens iets is staan ze klaar om te helpen om snel een goede oplossing te vinden. Hoop er nog veel te mogen plaatsen!

Robbert Teurlings, Montrieurs Venlo (logistieke dienstverlener en montageservice voor meerdere Hml Bedding dealers)

Mark ken ik al sinds hij bijna 25 jaar geleden in het dorp naast me een beddenzaak begon. Toen hij daarna samen met zijn vader Hml Bedding startte, ben ik vrijwel meteen ingestapt. We houden van mensen die serieus met hun vak bezig zijn. Eerst enkele jaren alleen matrassen verkocht en uiteindelijk ook voor een volledige boxspringshop gegaan. De samenwerking is mede top, omdat we allebei nagenoeg hetzelfde denken en handelen, enkel en alleen tevreden zijn als de klant dat ook is, en voor minder doen we het niet. Er zijn geen problemen, er zijn hooguit uitdagingen, maar in ieder geval altijd oplossingen. Geen exclusieve bedden, maar wel echt kei goed en daar steken we allebei onze handen voor in het vuur. Ik hoop, en verwacht, dat we op deze manier nog jaren met elkaar kunnen samenwerken en van elkaar kunnen leren. Op die manier blijft het voor eenieder leuk en zal de klant tevreden zijn en…….lekker slapen.

Stijn van Bree, Slaapstudio Stijn

No nonsense, kwaliteit en passie! Hml Bedding weet zich op unieke wijze te onderscheiden tussen alle grote en gevestigde namen in de beddenbranche. Hun slogan "Ambacht & Maatwerk" weten zij als geen ander waar te maken. Met alle kennis en techniek die Hml Bedding bezit is alles mogelijk voor onze klant zonder de prijs/kwaliteit verhouding te verstoren. Een sterk citaat van Mark: "Er mag géén één ontevreden Hml Bedding klant zijn!" Met zo'n gewaagde uitspraak weet ik zeker dat de door HML Bedding geleverde produkten 100% tevreden klanten opleveren. Fijn om met dit mooie merk te mogen werken.

Bart Karssen, Boonman Bedden Den Bosch

Ruim 20 jaar werken wij al met de fam. Van de Laarschot. Met het programma van Hml Bedding heb je betrouwbare en degelijke producten en ultieme service, die naast slaapcomfort ook plezier brengen tot in lengte van jaren. Zo hoeven zowel de klant als wij niet wakker te liggen.

Louis Oosterhof, Vreugde Meubelen

Wij zijn als Löwik Wonen en Slapen zeer tevreden over Hml Bedding als leverancier. Fijne mensen en een mooi product. Deze combinatie leidt tot een sterke band en een goede samenwerking. Het feit dat deze samenwerking ondertussen al ruim 20 jaar duurt zegt op zich genoeg lijkt me.

Bram, Löwik Wonen en Slapen

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen en Hml Bedding hebben al jaren een fijne samenwerking. Korte lijnen, een hoog kwaliteits- en comfortniveau. Mocht er iets zijn dan staan ze klaar om het samen met ons op te lossen. Doordat ze echt op alle onderdelen maatwerk leveren hoeven we nauwelijks nee te verkopen!

Lars Verbruggen, Verbruggen Slaapkamers

Onze relatie met de vakmensen van Hml Bedding is meer dan uitstekend te noemen. Zij begrijpen wat er voor nodig is om een klant tevreden te stellen en denken graag met ons mee. Kwaliteit, maatwerk en service is voor ons als zeer specialistisch bedrijf uitermate belangrijk en dat sluit perfect aan bij werkwijze van Hml Bedding. Daarbij hanteren zij uiterst acceptabele levertijden. Een open en eerlijke communicatie, het samen sparren over nieuwe ideeën en/of verbeterpunten, goede tips en adviezen maakt het een feestje om met hen samen te werken.

Mirjam de Best, De Slaapkamer van Lisse

In ons uitgebreid assortiment is al jaren een plek gereserveerd voor Hml Bedding. Wij werken hier graag mee samen, ze hebben een lange termijn visie, zijn flexibel en schakelen snel. De mensen zijn vriendelijk en hartelijk, en het is een echt familiebedrijf. De collectie is compleet, maar mocht er toch nog iets extra's geregeld moeten worden dan wordt dit snel en correct opgepakt.

Dennis Sessink, Slaapspecialst Drempt

Vanaf het eerste moment waren we ervan overtuigd dat de samenwerking met Hml Bedding er één van lange duur zou zijn. Hml is een verlengde van de filosofie van onze eigen winkel. Flexibiliteit, degelijke materialen en top service! Alles klopt gewoon. Goede prijs/kwaliteit, uitstekende service, vriendelijke administratieve opvolging, goede leveringstermijnen.

Nathalie Noppe, Noppe Slaapcultuur

Reeds 25 jaar doen we op een prettige manier zaken met de familie van de Laarschot. De lijnen zijn kort en duidelijk. Ze gaan ten alle tijden voor duurzaam en degelijk, denken graag mee en zorgen voor een goede aftersales indien nodig. De prijs kwaliteitverhouding is erg goed, en wij vinden het daarnaast erg prettig dat we met Hml Bedding een echt Nederlands merk in huis hebben dat indien nodig probleemloos maatwerk levert.

Miriam Klinkers, Klinkers Wonen en Slapen

Wij zijn met het hele team erg blij met de gehele samenwerking. De kwaliteit van het ligcomfort, maar ook de kwaliteit van de stoffering is waar we blij van worden, maar ook de korte en duidelijke lijntjes, de flexibiliteit, de leverbetrouwbaarheid mogen hier genoemd worden. Al met al precies wat we zoeken en de reden waarom we graag met Nederlandse familiebedrijven werken.

Bert Boomsma, De Bedstee