menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Persbericht bed testen in horecagelegenheid

Stel je bed samen

Het is een opkomende trend in de slaapbranche: je bed testen in een horecagelegenheid. Verschillende hotels en Bed & Breakfasts bieden uitstekende bedden, die ook een ‘testfunctie’ hebben voor de leveranciers van die bedden. Op die manier kunnen twijfelende consumenten eerst eens lekker gaan ‘proefliggen’, en er letterlijk nog een nachtje over slapen.

Twijfel je als consument of je een bed wel of niet zult kopen? Dan boek je toch eerst lekker een weekendje weg! Het zal veel consumenten niet verkeerd in de oren klinken. Ook Hml Bedding, een boxspring- en matrassenproducent uit het Noord-Brabantse Schijndel, heeft verschillende proeflocaties ingericht. Eén van die locaties is B&B Hof van Eerde, vlakbij Veghel.

Doorverwijzen naar testplek

Mark van de Laarschot, eigenaar van Hml Bedding: “Samen met één van onze dealers hebben wij Hof van Eerde mogen voorzien van matrassen. Dat is niet alleen fijn voor de gasten van deze B&B, die nu op nieuwe en goede matrassen liggen, maar ook voor ons. Wanneer een klant het nog niet helemaal zeker weet, kan het winkelpersoneel hem doorverwijzen naar Hof van Eerde of één van de andere testplekken, waar hij een nachtje kan gaan proefliggen. Op die manier kan hij zelf testen of het matras bevalt. Wij zien dat klanten dit prettig vinden. We hebben dan ook meerdere testplekken in Nederland en rollen dit concept steeds verder uit.”

Slaapzekergarantie

“Dat onze matrassen van tevoren in een B&B getest kunnen worden, betekent echter niet dat consument dan maar direct de goede keuze moet maken,” vervolgt Van de Laarschot. “Wij bieden de consument namelijk ook een ‘slaapzekergarantie’. Die houdt in dat we ervoor willen zorgen dat iedereen tevreden slaapt op een bed van Hml Bedding. Is dat niet zo, dan gaan we met de consument en de dealer om de tafel om te bespreken hoe we dit op kunnen lossen.”

Persbericht bed testen in horecagelegenheid Terug naar nieuwsoverzicht