menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Stefan van De Slaapmaker in Huizen over Hml Bedding

Stel je bed samen

In gesprek met een van onze dealers. Stefan van De Slaapmaker in Huizen vertelt over de samenwerking met Hml Bedding.

Werken jullie al lang met Hml Bedding?


De Slaapmaker is reeds vele jaren dealer van Hml Bedding. We zijn gestart met een kleine collectie, maar hadden al snel door dat we hier meer mogelijkheden van op de vloer wilden kunnen laten zien en vooral ook voelen.

Hoe zijn jullie met Hml Bedding in contact gekomen?


We werden door een collega geattendeerd op de betrouwbaarheid van deze fabrikant. Vervolgens zijn we gaan kijken of dit misschien ook iets voor onze winkel zou zijn. En inderdaad, Hml Bedding bleek een goede aanvulling op ons assortiment te zijn.

Wat spreekt jullie aan in Hml Bedding?


De boxsprings en matrassen zijn van zeer degelijke materialen gemaakt dus oer-Hollands. De klanten die in de loop der jaren hebben gekocht, zijn zeer tevreden. Naast een mooie slaapkamer, hebben zij ook een zeer comfortabel bed. En waar we al helemaal blij mee zijn: we kunnen de consument oprecht goed advies geven, aangezien we per ligplek het type comfort kunnen aanpassen.

Hoe zien jullie de toekomst voor je?


Wij hopen nog vele jaren met Mark van de Laarschot en zijn team te kunnen samenwerken. Ondertussen zijn we zo enthousiast dat we altijd een mooi aantal boxsprings zelf op voorraad hebben staan, om naast een goed advies ook een extreem korte levertijd aan te kunnen bieden aan onze klanten.

Terug naar nieuwsoverzicht