menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Slaapkamer accessoires

Stel je bed samen

Slaapkamer accessoires kunnen niet ontbreken in een stijlvolle slaapkamer. Ze zorgen voor sfeer en maken de slaapkamer inrichting helemaal af. Wil je weten met welke slaapkamer accessoires je jouw slaapkamer kunt opvrolijken? Lees dan snel verder!

Het bed is de basis


Allereerst is een fijne boxspring erg belangrijk voor een goede nachtrust. Het vormt de basis van elke slaapkamer. Als het bed op de voor jou juiste plek in de slaapkamer is geplaatst, komt het leukste deel van het inrichten: alle accessoires een mooi plekje geven. Slaapkamer accessoires zijn er in allerlei soorten en maten, van hockers en schilderijen tot sierkussens en planten. Wanneer je een combinatie van accessoires toepast, creëer je een mooi geheel in de slaapkamer.

Meubels als decoratie


Wat dacht je van een handige hocker naast je bed? Dat is een met stof bekleed meubel dat dienst kan doen als nachtkastje of bijzettafeltje. Je kunt er bijvoorbeeld een vaas, kandelaar of wekker op plaatsen. Een voetenbank of dekenkist is ook een voorbeeld van een praktisch en fraai meubelstuk. Je zet hem aan het voeteneinde van het bed en kunt er diverse prullaria op/in kwijt. Ideaal!

Wanddecoratie


Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de muren leeg te laten en ze alleen te voorzien van een likje verf of behang, maar een mooi schilderij, fotolijstje en/of kekke poster aan de muur is ook een mogelijkheid. De slaapkamer lijkt minder kil en wordt sfeervoller met dergelijke accessoires. Of kies voor een grote (pas)spiegel aan de muur, die de ruimte groter doet lijken. Zo zijn er tal van mogelijkheden om met wanddecoratie de kamer op te leuken.

Bed-decoratie


Andere sfeer-verhogende slaapkamer accessoires zijn sierkussens en/of een sprei op het bed. Deze accessoires maken de slaapkamer knus en geven kleur aan het interieur. Een bijpassend dekbedovertrek maakt de bed-decoratie compleet.

Vloerdecoratie


De vloer kun je ook gebruiken om de slaapkamer meer kleur te geven. Leg een mooi kleed neer of een zacht vachtje voor nog meer warmte en sfeer.

Bloemen en planten als accessoires


Niet alleen vloerkleden, sierkussens en schilderijen zorgen voor de slaapkamer aankleding. Bloemen en planten zijn ook sfeer-verhogend! Daarnaast werken ze luchtzuiverend en zorgen ze voor extra zuurstof, waardoor je beter slaapt. Voorbeelden van goede slaapkamer-bloemen/-planten zijn lavendel, sanseveria, witte jasmijn en aloë vera.

Hulp bij inrichten slaapkamer


Ben je van plan om jouw slaapkamer te (her)inrichten en heb je hulp nodig? Bekijk dan onze andere blogs en laat je inspireren, of loop eens binnen bij een beddenspeciaalzaak. Liever van tevoren een afspraak maken bij een van onze verkooppunten? Dat kan via onze handige afspraakmodule.

Terug naar nieuwsoverzicht