menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Nieuw bed kopen

Stel je bed samen

Een nieuw bed kopen, dat is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom is het belangrijk van tevoren op een rijtje te hebben waar jouw nieuwe bed aan moet voldoen. Wist je dat we gemiddeld een derde van ons leven slapend doorbrengen? Een goed bed is daarom van essentieel belang. Je wilt waarschijnlijk een bed dat niet alleen qua uiterlijk voldoet aan jouw wensen, maar het bed moet ook praktisch zijn in gebruik.

Nieuw bed kopen stappenplan


Wanneer je een nieuw bed gaat kopen zijn er een aantal keuzes die je op voorhand al kunt maken los van het uiterlijk van het nieuwe bed. Hierbij gaat het om het comfort waar jij naar op zoek bent.

Bepaal de afmetingen

Allereerst is het belangrijk wanneer je een nieuw bed gaat kopen om te weten welke afmeting het bed moet hebben. Denk hierbij aan de breedte- en lengtematen. Bij ons kun je zonder meerprijs kiezen voor de extra lengtematen van 210 en 220 cm. Zo kun je nog ‘langer’ genieten van je bed! Ook een breder bed behoort tot de mogelijkheden. Onze bedden van 160, 180 en zelfs 200 cm breed hebben dezelfde prijs, dus voor hetzelfde geld slaap je in een royaal bed. Wij vinden namelijk dat iedereen van een fijn bed moet kunnen genieten, ongeacht welke maten jij wenst.

Keuze tussen vast of elektrisch verstelbaar

Wanneer je weet hoe breed en lang jouw bed moet zijn, kun je vervolgens bepalen of je een ‘vast’ of een elektrisch verstelbaar nieuw bed wilt kopen. Twee vaste bedden naast elkaar is een optie, maar ook een vast en elektrisch verstelbaar bed kunnen eenvoudig gecombineerd worden. Ze hebben namelijk dezelfde technische opbouw en zijn daarom even hoog. Natuurlijk heel mooi voor het oog, maar ook erg handig als jouw partner geen fanatieke lezer is en een elektrisch verstelbaar bed niet nodig vindt.

Keuze voor het matras

Een goed matras op het bed is natuurlijk ook erg belangrijk als je een nieuw bed koopt. Iedereen heeft een ander postuur en daarom is het van belang dat je een matras kiest dat daar goed bij past en dat je de juiste hardheid kiest. Indien gewenst kan er ook nog een matras topper geplaatst worden op het matras. Deze matras topper zorgt voor nog meer slaapcomfort.

Nu de afmetingen, de keuze voor een vaste of elektrisch verstelbare uitvoering en de keuze voor een matras en/of matras topper zijn bepaald, is het tijd voor het uiterlijk van het bed.

Hoe ziet jouw ideale bed eruit?


Een bed is vaak de blikvanger in jouw slaapkamer. Je wilt daarom dat het naast comfortabel, ook mooi is om te zien. Het creëren van het uiterlijk van je bed begint bij het uitkiezen van een stof naar keuze uit onze ruime stoffencollectie. Van lederlook tot landelijk, bij ons kun je kiezen uit ruim 100 verschillende stoffen voor jouw nieuwe bed. Voor ieder wat wils. Daarnaast kun je jouw bed verfraaien met een mooi hoofd- en/of voetbord. In ons collectieoverzicht vind je naast de hoofd- en voetborden ook allerlei andere accessoires, zoals functionele hockers en voetenbanken om je gehele slaapkamer een nieuwe uitstraling te geven. Wist je dat wij jouw uitgekozen accessoire(s) helemaal op maat maken zonder meerprijs? Goed slapen vergt maatwerk!

Waar moet een goed bed aan voldoen?


Een goed bed/slaapsysteem biedt voldoende comfort en ondersteuning. Je slaapt beter en vaster wanneer je een goede ondersteuning hebt. Hierdoor krijg je meer energie en minder ongemakken zoals rugpijn.

Nieuw bed kopen bij een specialist


Wil jij nu een goed bed kopen? Bekijk waar onze verkooppunten zich bevinden en maak vrijblijvend een afspraak. Er staat in ieder winkel een specialist voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw nieuwe bed.

Terug naar nieuwsoverzicht