menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Meest gekochte boxspring

Stel je bed samen

Een van de meest gekochte boxsprings van Hml Bedding is de elektrisch verstelbare variant met hoofdbord Lento. Een boxspring met dit hoofdbord is tijdloos en blijft enorm populair. Daarom zetten we deze boxspringcombinatie graag in het zonnetje!

De meest gekochte boxspring: de elektrisch verstelbare boxspring


Een elektrisch verstelbare boxspring is niet voor niets de meest gekochte boxspring. Het is een boxspring waarbij je zowel het hoofd- als het voeteneinde naar wens kunt verstellen met een handige draadloze afstandsbediening. Ideaal als je wilt lezen, tv wilt kijken of gewoon heerlijk wilt ontspannen met je voeten en benen omhoog. Onze vaste en elektrisch verstelbare boxsprings zijn even hoog dus een combinatie van beide varianten is ook prima mogelijk.

Modelinformatie Lento


Onze boxsprings kunnen met diverse hoofdborden gecombineerd worden, zoals de hierboven uitgelichte Lento. Onze Lento is een van de meest gekozen hoofdborden. Dat komt met name omdat het een traditioneel, tijdloos en stijlvol hoofdbord is dat bij alle stijlen past en geschikt is voor ieder interieur. Door een specifieke kleur(combinatie) te kiezen, geef je er op eenvoudige wijze een extra touch aan. Zonder meerprijs kun je kiezen uit ruim 150 verschillende stofkleuren/-soorten.

Andere populaire boxsprings


Naast de boxspring met hoofdbord Lento, hebben wij nog meer populaire boxsprings in ons assortiment. Wat dacht je van een boxspring met het lekker gevulde, fluffy hoofdbord Tempo? Of ga je voor het statige hoofdbord Stringendo, met de verticale brede banen en sierbies? Je vindt ze allemaal op onze website, gefotografeerd in diverse slaapkamerstijlen. Klik hier om jouw eigen bed samen te stellen en jouw voorkeuren boven tafel te krijgen.

Matras en topper


Bij een boxspring hoort natuurlijk ook een heerlijk (gestoffeerd) matras en eventueel een topper. Deze lagen maken de boxspringcombinatie en jouw slaapcomfort compleet. Er zijn diverse soorten matrassen en toppers dus het is belangrijk dat je hierin de juiste keuze maakt. Onze configurator laat jou vanuit je luie stoel alvast de verschillende mogelijkheden zien. Laat je daarnaast altijd goed informeren bij een van onze verkooppunten en ga gerust proefliggen op verschillende matrassen en toppers. Op die manier kies je de juiste variant en ben je verzekerd van een goede nachtrust.

Meest gekochte boxspring is niet voor iedereen de beste keuze


Niet iedereen is hetzelfde en heeft dezelfde smaak en wensen. Het wil dus ook niet zeggen dat de meest gekochte boxspring, de beste boxspring is voor jou. Zorg dat je altijd een boxspring kiest die is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Wil je een dikker, breder of hoger hoofdbord dan ‘standaard’ of wil je een uitsparing op de plek waar een opbouwstopcontact zit? Geen probleem, maatwerk is onze specialiteit. Tegen een geringe vergoeding realiseren we dergelijke aanpassingen aan hoofd- en voetborden.

Slaapzekergarantie


Mocht het zorgvuldig geselecteerde en geproduceerde bed uiteindelijk toch niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan kijken we samen met het desbetreffende verkooppunt naar een passende oplossing. Wij streven er altijd naar dat er niemand ontevreden op een Hml Bedding bed slaapt, of je nu een van onze meest gekozen boxsprings kiest of zelf een uniek exemplaar samenstelt.

Terug naar nieuwsoverzicht