menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Kerst in de slaapkamer

Stel je bed samen

De feestdagen staan weer voor de deur dus de kerstversiering kan van zolder worden gehaald. Ben jij iemand die alleen de huiskamer versiert of krijgt heel jouw huis een kerst make-over? In het laatste geval kan de slaapkamer natuurlijk niet achterblijven. Wij geven je leuke tips om van jouw slaapruimte een waar kerstparadijs te maken.

Maak het gezellig met kerstlampjes en/of kaarsen


Als je het niet te bont wilt maken, kun je subtiel beginnen met kerstverlichting. Een snoer met kerstlampjes is, als je het tenminste uit de knoop krijgt, ideaal wanneer je snel een kerstsfeer wilt creëren in de slaapkamer. Hang het snoer aan de muur, voor het raam, aan een hanglamp of leg het over het hoofdbord van je bed. Kaarsen zijn ook perfecte kerstsfeer-verhogende accessoires dus zet er gerust een aantal in de slaapkamer.

Versier de ramen


De ramen in de slaapkamer lenen zich ook prima voor kerstdecoratie. Gebruik bijvoorbeeld spuitsneeuw en raamstickers in de vorm van een sneeuwpop, kerstboom of kerstman. Hang ook een kerstkrans op van eucalyptustakken en het raamplaatje is compleet. Wist je dat eucalyptus in de slaapkamer heel gezond is? De plant heeft een rustgevend effect en daarnaast ruikt hij ook nog eens lekker fris.

Zet een kerstboom(pje) neer


Bij Kerstmis hoort natuurlijk ook een mooie kerstboom. Meestal staat de boom in de huiskamer, maar waarom zou je ook niet een (kleinere) variant in de slaapkamer neerzetten? Versier het boompje vervolgens met lampjes en vrolijke kerstballen om het ultieme kerstgevoel te beleven.

Versier je bed


Kan het voor jou niet gek genoeg zijn? Trek de kerstsfeer dan gerust door naar het bed. Dit kan in de vorm van sierkussentjes en/of een dekbedovertrek met een leuke kerstprint. Wanneer het te bont wordt met al die kerstprintjes, kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld effen rode en/of groene kussentjes. Rood en groen zijn echte ‘kerstkleuren’ dus hier sla je de plank zeker niet mee mis.

Fijne feestdagen


Of je de kerst wel of niet naar je slaapkamer brengt, wij van Hml Bedding en alle adviseurs bij onze verkooppunten wensen jou alvast hele fijne feestdagen toe met veel slaapplezier. Laat die stille nachten maar komen!

Terug naar nieuwsoverzicht