menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Hoge boxspring kopen

Stel je bed samen

Wanneer je op zoek bent naar een extra hoge boxspring kom je al snel uit bij een boxspring op maat. Hierdoor heb je namelijk veel meer opties voor wat betreft het ontwerp en dus ook in de hoogte van de boxspring. Een hoge boxspring heeft vele voordelen als het om comfort gaat. Daarnaast heeft het ook een extra luxe uitstraling.

Extra grote en hoge boxspring


Wanneer je de ruimte hebt, moet je hier natuurlijk gebruik van maken. Kies voor een extra grote, hoge boxspring voor een extra luxe uitstraling. Houd er hierbij wel rekening mee dat je nog gemakkelijk om het bed heen moet kunnen lopen. Populaire maten voor een grote boxspring zijn 180 bij 220 centimeter of zelfs 200 bij 220 of 240 centimeter. Een hoge boxspring kun je in iedere gewenste maat kopen. Kijk dus goed welke maat het beste in de ruimte en bij jouw wensen past.

Waarom kiezen voor een hoge boxspring?


Naast dat een hoog bed vaak een luxueuze uitstraling heeft, heeft het ook verschillende andere voordelen. Een boxspring is vaak al iets hoger dan een bed met lattenbodem. Standaard is de hoogte van een boxspring 55 tot 60 centimeter. Wanneer je rugklachten hebt, is het verstandig om voor een dergelijk hoog bed te kiezen. Dit maakt het in en uit bed stappen een stuk gemakkelijker. Daarnaast is een hoge boxspring gemakkelijker op te maken en af te halen; je hoeft hierbij minder te bukken. Door voor hogere pootjes te kiezen, kun je ook beter onder het bed schoonmaken. Dit is vooral handig als je een bed hebt dat niet deelbaar is. Boxsprings van Hml Bedding zijn altijd deelbaar, waardoor je – ongeacht de hoogte van de pootjes - gemakkelijk onder het bed kunt schoonmaken.

Boxspring verhogen


Naast dat je voor hogere pootjes kunt kiezen, kun je de boxspring ook nog op andere manieren verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een extra tussenlaag tussen het matras en de topper. Dit is ideaal wanneer jouw bed moet voldoen aan de Arbowet. Volgende de Arbowet moet een bed minstens 80 centimeter hoog zijn. Krijg je medische zorg aan huis of ga je binnenkort bevallen? Dan is het goed om hier rekening mee te houden.

Ben je op zoek naar een hoge boxspring, passend in de ruimte, die helemaal aansluit op jouw persoonlijke wensen? Laat je dan altijd adviseren door een professional. Door heel Nederland vind je Hml Bedding verkooppunten waar adviseurs voor je klaarstaan om jouw persoonlijk te informeren over de mogelijkheden.

Terug naar nieuwsoverzicht