menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Een hotel boxspring in huis

Stel je bed samen

Heb je altijd al een eigen hotel boxspring in huis willen hebben? Lees het onderstaande dan goed door en laat je inspireren.

Een goed bed is niet alleen thuis heel belangrijk, ook op je vakantieadres wil je graag prettig slapen en uitgerust wakker worden. Aangezien steeds meer hotels kiezen voor luxe boxsprings, is de kans heel groot dat je heerlijk slaapt als je overnacht in een hotel. Niet alleen slaap je lekker op een hotel boxspring, ze zijn vaak ook nog erg mooi strak opgemaakt en uitgerust met fleurige kussens en plaids. Het oog wil natuurlijk ook wat.


Om de goede nachtrust en dat fijne, luxe vakantiegevoel vast te houden, zou je de boxspring het liefst meenemen naar huis. Helaas is dat niet mogelijk, maar je kunt natuurlijk wel in eigen land op zoek gaan naar zo’n luxe hotel boxspring voor thuis.

Vakantiegevoel met een boxspring van Hml Bedding


Bij Hml Bedding ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een luxe hotel boxspring. Onze boxsprings zijn van hoge kwaliteit: van het degelijk zwart metalen frame tot aan de matras topper die de boxspring compleet maakt. Wij kiezen voor onze grondstoffen uitsluitend goede en degelijke materialen te gebruiken, zodat we een product kunnen leveren waar we achter staan en waarbij geen concessies zijn gedaan aan de kwaliteit. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier beleeft aan je boxspring en slaapt zoals je in het hotel gewend bent.

Goed slapen vergt maatwerk


Onze visie is dat goed slapen maatwerk vergt. Je kunt bij ons zonder meerprijs kiezen voor diverse breedte- en lengtematen en een stof (of stoffen combinatie) naar keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie. Onze boxsprings zijn standaard voorzien van vierkante pootjes in de kleur wengé, maar ook hier kun je kiezen voor een andere kleur zoals aluminium, eiken, kersen, leem of whitewash. Voor een stabiele ondersteuning kunnen we jouw boxspring voorzien van een passend matras dat in diverse hardheden kan worden uitgevoerd. Of nu een zacht matras je voorkeur heeft of juist hard, de keuze is helemaal aan jou. Jouw perfecte hotel boxspring bestaat nog niet, maar wij maken hem graag voor je!

De finishing touch


Een goede boxspring bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust, maar ook een goed hoofdkussen draagt hieraan bij. Om jouw slaapcomfort te optimaliseren, hebben wij in onze collectie twee soorten kussens: de Crescendo en de Diminuendo, waarvan het type Crescendo een soepelere latex kern heeft dan het type Diminuendo. Ieder mens heeft een andere lichaamsbouw en daarom zijn beide kussens in twee hoogtes verkrijgbaar. En wil je jouw op maat gemaakte boxspring een echte hotellook geven, dan kunnen onze diverse moodboards en stylingtips je hierbij een handje helpen!

Terug naar nieuwsoverzicht