menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Deelbare boxspring

Stel je bed samen

Van een deelbare boxspring wordt gesproken als je bij een tweepersoons boxspring de linker- en rechterkant in zijn geheel (of gedeeltelijk) uit elkaar kunt draaien.

Hoe werkt het?


Onze boxspringcombinaties zijn standaard voorzien van metalen draaibeslag op het hoofdeinde. Hierdoor kunnen de twee boxsprings onafhankelijk uit elkaar geschoven worden. De boxsprings komen door het deelbare beslag na het terugdraaien weer mooi op dezelfde plaats terug.

Voordelen deelbare boxspring


Een deelbare boxspring brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste is er genoeg ruimte om de bedden op te maken als gekozen wordt voor 1-persoons matrassen of matras toppers. Je kunt makkelijk tussen de boxsprings in komen, waardoor je zonder teveel te bukken of verkeerde bewegingen te maken de bedden kunt opmaken of het beddengoed kunt vervangen. Vervolgens schuif je de delen weer naar elkaar toe en maak je er gemakkelijk weer een geheel van.

Tevens kun je zonder moeite de ruimte onder de boxsprings stofvrij maken. Je kunt er makkelijker met de stofzuiger bij en dit is uiterst prettig om alles goed schoon te maken. Onder de boxsprings ligt namelijk vaak het meeste stof en vooral voor mensen met een huisstofmijtallergie is het belangrijk om deze ruimte goed schoon te houden.

Gebruiksduur verlengen


Een ander voordeel van een deelbare boxspring is het moeiteloos kunnen keren en draaien van je matras of matras topper. Omdat je tussen de boxsprings kunt komen, is het veel makkelijker om de matrassen of matras toppers te keren en te draaien. Het keren en draaien van je matras of matras topper is erg belangrijk, omdat dit de gebruiksduur verlengt. De materialen worden dan gelijkmatiger gebruikt, waardoor je er langer plezier van hebt.

Mogelijkheden bij een deelbare boxspring


Mocht je aan het voeteneinde van je boxspringcombinatie een mooi voetbord willen, maar de deelbare functie van de boxsprings niet willen verliezen, is dat prima mogelijk. Al onze voetborden zijn namelijk ook te bestellen als twee losse voetborden. Hierdoor behoud je naast het plaatje ook nog de deelbare functie en daarmee het schoonmaak-, opmaak- en keer-/draaigemak.

Ben je ook geïnteresseerd in een deelbare boxspring? Kijk dan op onze website voor meer informatie of ga eens langs bij een van onze verkooppunten en ervaar het gemak van een deelbare boxspring.

Terug naar nieuwsoverzicht