menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Boxspring met groot hoofdbord

Stel je bed samen

Een boxspring met een groot hoofdbord geeft jouw slaapkamer een extra dimensie. Een hoofdbord straalt niet alleen luxe uit, maar heeft ook veel andere, handige functies.

Waarom een hoofdbord?


Een boxspring is vaak de eyecatcher in de slaapkamer, mede door het gestoffeerde hoofdbord dat eraan gekoppeld kan worden. Het hoofdbord zorgt er voor dat de slaapkamer een luxe hotel uitstraling krijgt. Daarnaast is het een handige rugsteun bij het lezen van een boek of bij het kijken van tv. Als de bovenkant van het hoofdbord breed en recht is, kan het zelfs gebruikt worden als bewaarplaats voor een boek of de afstandsbediening van tv. Heb je een grote slaapkamer en wil je de ruimte splitsen? Dan kun je de boxspring met groot hoofdbord gebruiken als scheidingswand.

Soorten hoofdborden


Er zijn veel soorten hoofdborden die jouw boxspring compleet kunnen maken. Zo kun je kiezen voor een recht en tijdloos hoofdbord of juist voor een losser gestoffeerd hoofdbord met een mooie bies en afgeronde zijkanten. Of ga voor een hoofdbord met lijnen of vakken, zoals onze Stringendo of Animato. Via onze handige configurator kun jij je alvast oriënteren. Welk hoofdbord je ook kiest, wij stemmen het helemaal af op jouw persoonlijke voorkeur.

Maatwerk van Hml Bedding


Met het afstemmen van het hoofdbord op jouw persoonlijke voorkeur bedoelen wij dat we het hoofdbord precies maken zoals jij het voor ogen hebt. Om te beginnen kun je zonder meerprijs een stof kiezen uit onze collectie van ruim 150 stofsoorten/-kleuren en ook een stoffencombinatie is heel goed mogelijk. Daarnaast bepaal je welke afmeting het hoofdbord moet hebben. Elk hoofdbord heeft een eigen standaard maat, maar afwijkende breedte- en lengtematen zijn uiteraard mogelijk. Wil je het hoofdbord 10 cm breder en/of 15 cm hoger? Mits technisch mogelijk maken we jouw hoofdbord tegen een geringe vergoeding helemaal op maat. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld het maken van uitsparingen voor opbouwstopcontacten. Zo kan het hoofdbord een stuk dichter tegen de muur geplaatst worden en kun je de stopcontacten nog steeds gebruiken. Mooi en functioneel! Ook is het mogelijk om het gekozen hoofdbord horizontaal of verticaal deelbaar te maken. Op die manier kan het makkelijker door het trappengat naar boven. Het doel is dat we op een fijne, gestroomlijnde manier een hoofdbord creëren dat bij jou past en waar jij blij van wordt.

Advies voor een boxspring met groot hoofdbord


Ben je op zoek naar een boxspring met groot hoofdbord en wil je meer informatie? Loop eens binnen bij een van onze verkooppunten voor een uitgebreid advies of maak vooraf een afspraak via onze website. De adviseurs denken graag met je mee bij het creëren van jouw perfecte hoofdbord.

Terug naar nieuwsoverzicht