menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Blog Furnlovers zacht & basic

Stel je bed samen

“Zoals jullie misschien weten ben ik onlangs verhuisd en inderdaad… dan kom je echt met van alles in aanraking. Ook met de slaapkamer! Want wat wil jij precies in de slaapkamer? Een specifieke uitstraling? Laatst vertelde ik al over een aantal stijlen voor in de slaapkamer en dit keer wil ik je vertellen over een zachte en basic uitstraling voor in de slaapkamer. Wat dat precies is? Ik vertel je meer!

Zacht & basic


De naam zegt het al: het is een rustige look. Dus niet te veel poespas, maar vooral neutrale kleuren en materialen. Pasteltinten passen hier bijvoorbeeld perfect bij. Deze pasteltinten kun je weer goed combineren met grijs, wit en zwart. Doordat een basic uitstraling heeft, is het tijdloos en dat spreekt me erg aan. Een grijze boxspring is een aanrader voor bij deze uitstraling! Je kunt het dan goed inrichten zoals jij wilt. Ook als je het een keer wilt aanpassen naar een andere kleur. Grijs is dan altijd goed. Dit moodboard laat goed zien wat deze stijl inhoudt en hoe je het kunt aankleden:

Accessoires

In de slaapkamer worden verschillende accessoires gebruikt. Een kledingkast is meer dan een accessoire, maar ik benoem het toch even in dit rijtje. Je kunt een kast namelijk ook stylen. Wil je het rustig houden? Kies dan voor een witte kast. Wit is neutraal en past goed bij verschillende stijlen. Zo kun je ook nog een keer veranderen. Mocht je zeker zijn van het feit dat je een uitgesproken kast wil, dan is dat uiteraard ook een goede optie. In dat geval zou ik de rest wat rustiger houden. Andere accessoires die je kunt gebruiken zijn kussens, een mooi plaid, een vloerkleed… Onderstaand plaatje vind ik echt prachtig. De roze kleur past hier goed bij en het komt er mooi uit.

Ik vind het zo’n mooie combinatie van kleuren en materialen. Het heeft eigenlijk ook wel een romantische uitstraling!

Zoals ik net zei biedt een grijze boxspring veel mogelijkheden. Ik kwam deze foto tegen en zo kan ik je goed laten zien dat het een mooie, luxueuze look heeft én geeft. Zo mooi!

Past deze stijl bij jou? Ik ben heel erg benieuwd! Liefs, Mariëlle.”

Blog Furnlovers zacht & basic Terug naar nieuwsoverzicht