menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Blog Furnlovers klassiek & vintage

Stel je bed samen

“We hebben jullie al een aantal stijlen voor in de slaapkamer uitgelicht. Dit keer wil ik jullie meer vertellen over de klassieke stijl! Het is een stijl die nog veel voorkomt ondanks dat de stijl al heel wat jaar oud is. Ben je benieuwd hoe je een klassieke stijl kunt creëren? Ik geef je wat tips en tricks!
Als je van een tijdloze styling maar toch ook van basic houdt, is de klassieke stijl de keuze voor jou! Het wordt gekenmerkt door verschillende patronen, klassieke vormen en warme- en lichte kleurtinten. Het is de kunst bij een echte klassieke basis om er een geheel van te maken. Ook is symmetrie belangrijk in een klassieke stijl.

Klassieke stijl

Het kan lastig zijn om een bepaalde stijl in je slaapkamer te creëren. Ik geef je een paar tips voor een klassieke stijl!

Tip 1: Lichte tinten

In een klassieke stijl speelt hout een grote rol. Omdat je zoveel hout in je kamer krijgt van bijvoorbeeld de vloer of lambrisering, is het belangrijk om een aantal lichte tinten toe te voegen. Bijvoorbeeld wittinten en taupe tinten. Ze zorgen voor een frisse uitstraling!

Tip 2: Gebruik accessoires

Vaak helpen accessoires ook bij het creëren van een bepaalde stijl. Verschillende kussenpatronen passen ook goed bij een klassieke stijl. Dit zag ik bij Hml Bedding! Door ze met elkaar te mixen zorgen ze voor een eigentijdse sfeer in de slaapkamer. Zo leuk!

Tip 3: Kies het juiste bed

Het is natuurlijk belangrijk om een goede boxspring te hebben voor een fijne slaapcomfort. Maar daarnaast wil je ook dat het bed een uitstraling geeft die bij de stijl past. Bij een klassieke stijl kun je bijvoorbeeld voor een rustige kleur gaan net als hieronder!
Bij Hml Bedding hebben ze veel meer soorten boxsprings die passen bij jou eigen stijl! Kijk op de site voor meer inspiratie en advies!

Hml Bedding

Wat vind jij van de klassieke stijl? Let me know!

Liefs, Eva”

Blog Furnlovers klassiek & vintage Terug naar nieuwsoverzicht