menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Blog Furnlovers industrieel

Stel je bed samen

“We vinden het altijd erg leuk om verschillende stijlen voor de slaapkamer aan jullie uit te lichten, daarom wil ik deze keer meer vertellen over de industriële stijl! Dit keer specifiek voor de slaapkamer. Ik wil je namelijk laten zien dat je ook voor een stijl kunt kiezen voor in de slaapkamer. Bijvoorbeeld als je een hele romantische stijl, moderne stijl of toch liever een industriële stijl wilt. I’ll show you!

Industriële stijl

Misschien is het eerst goed toe te lichten wat de industriële stijl kenmerkt. De eerste woorden die in me naar boven komen zijn: stoer, robuust en natuurlijk. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het gebruik van stoer metaal en staal, bakstenen en leer. Op en top industrieel is bijvoorbeeld een oude bakstenen muur die een echte blikvanger is voor jouw woonkamer. Zo tof! Deze stijl kun je ook in de slaapkamer creëren! Ik vertel je hoe je dit kunt doen aan de hand van prachtige slaapkamer-inspiratie van Hml Bedding!

Tip #1: Gebruik stoere materialen

De eerste tip voor een industriële stijl is om stoere materialen te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een vloerkleed met kleurtinten die ook goed bij je bed passen. Daarnaast kun je ook kiezen voor stoer behang achter je bed.

Tip #2: Kies voor de juiste combinatie van kleuren

Het gebruiken van de juiste kleuren is erg belangrijk. Hiermee kun je namelijk echt een statement maken. Het is handig om hiervoor een moodboard te maken. Kijk bijvoorbeeld naar onderstaande foto. In deze slaapkamer zie je meerdere kleuren terugkomen: groen, okergeel, blauw en wit. Een mooie combinatie!

Tip #3: Ga voor het juiste bed/boxspring

Voor een bed is het belangrijk dat het een goede comfort heeft, maar daarnaast is het ook wel fijn als het bed of boxspring er mooi uit ziet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende kleur of juist voor een rustige kleur. Kijk goed naar het geheel en beslis zo wat goed past bij jouw stijl.

Naast deze drie tips zijn er natuurlijk nog veel meer tips te geven voor een industriële stijl, maar hiermee zorg je voor een goede basis. Daarnaast kun je ook rekening houden met diverse woonaccessoires, zoals een leuke poef, een opvallend nachtkastje of een toffe lamp. De vintage stijl kun je trouwens ook erg goed combineren met de industriële trends!

Wil je nog meer inspiratie zien? Check dan deze bladerbare folder van Hml Bedding voor nog meer inspiratie!

Past de industriële stijl bij jou? En zou jij graag deze stijl terug willen zien in je slaapkamer? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.”

Blog Furnlovers industrieel Terug naar nieuwsoverzicht