menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Bed op maat

Stel je bed samen

Een bed op maat dat perfect voldoet aan jouw wensen? Daar kunnen wij bij Hml Bedding voor zorgen! Niets is zo persoonlijk als je bed en daarom bieden wij je de keuze om écht je eigen boxspring samen te stellen.​

Het juiste slaapcomfort met een bed op maat


Bij een bed op
maat gaat het ons niet om ons product, maar om jouw slaapcomfort. Dat slaapcomfort is zeer persoonlijk en afhankelijk van onder andere jouw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeuren. Daarom vinden wij dat goed slapen altijd maatwerk vergt. We kiezen daarom bewust voor een visie waarin maatwerk centraal staat en een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is.

Ambacht en maatwerk is niet alleen een mooie slogan, het zegt ook iets over ons productieproces. Een proces waarin wij altijd zoeken naar een goede combinatie van handwerk, ambacht en de meest recente technische mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jij een bed op maat samenstelt die volledig aan jouw wensen voldoet, en ook nog eens een erg duurzame investering is.

Maatwerkmogelijkheden


Wanneer je een bed op maat laat maken, wordt deze helemaal afgestemd op jouw voorkeuren. Het grote voordeel van een bed op maat is dan ook dat je zowel de lengte- als de breedtematen zelf kunt bepalen. Bij ons is dit allemaal mogelijk zonder meerprijs. Of je nu een bed op maat laat maken van 160 bij 200 of 180 bij 220, de prijs blijft hetzelfde. Naast de lengte- en breedtematen wil het oog natuurlijk ook wat. Bij een boxspring op maat kun je altijd zelf bepalen hoe deze eruit ziet. Kies uit honderden stoffen, passend bij de slaapkamer. Ook dit is bij Hml Bedding mogelijk zonder meerprijs. Het kan niet om een bed op maat gaan als je niet ook het hoofdbord, de hoogte van de pootjes en de afwerking zelf kunt bepalen. Laat je hierover altijd goed adviseren door een professional, zodat je zeker weet dat jij de juiste keuze maakt.

Speciale wensen voor een bed op maat


Heb je speciale wensen, zoals een kleine zolderkamer met schuin dak, waar het bed moet passen? Dat is geen probleem wanneer je het bed helemaal op maat laat maken. Heb je wel genoeg ruimte voor het bed, maar is het lastig om het hoofdbord door het trapgat te krijgen? Ook daar denken we over mee. In dat geval kunnen we het hoofdbord horizontaal of verticaal deelbaar maken, zodat het toch makkelijk naar boven kan. En wil je jouw boxspringcombinatie niet tegen een muur plaatsen, maar los in de slaapkamer, dan kan de achterzijde van het hoofdbord afgewerkt worden met dezelfde meubelstof als de rest van het hoofdbord. Dat maakt het plaatje compleet. Zitten er opbouwstopcontacten precies op de plek waar het hoofdbord van jouw nieuwe boxspringcombinatie komt te staan? Ook geen probleem! Wij maken hiervoor graag een uitsparing in het hoofdbord. Dit specifieke maatwerk realiseren wij tegen slechts een geringe vergoeding. Mooi en functioneel, daar houden we van.

Een bed op maat kopen


Nu kun je na het
lezen van dit artikel denken, zoveel mogelijkheden, waar moet ik beginnen en hoe maak ik de juiste keuze? Wanneer je een bed op maat gaat kopen is het belangrijk persoonlijk advies in te winnen. Laat je altijd adviseren door een professional en vertel precies wat jouw wensen zijn. Denk ook eens na wat je prettig en niet prettig vindt aan het bed waar je nu op ligt. Dit kan allemaal meegenomen worden in het bed wat jij gaat laten maken. Ga vooral ook langs bij verschillende verkooppunten. Zo kun je op diverse bedden even proefliggen en kijken wat je mooi en prettig vindt. Wij verkopen niet wat we gemaakt hebben, wij maken graag wat jij wilt kopen. Wil je een afspraak maken om de mogelijkheden van een Hml Bedding boxspring te proberen? Maak dan een afspraak bij een van onze verkooppunten bij jou in de buurt.

Terug naar nieuwsoverzicht