menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matras topper

Matras topper voor extra comfort

Een matras topper zorgt voor luxe en comfort. Het geeft een heerlijke extra comfortlaag aan de boxspringcombinatie. De basis is een stabiele boxspring, met een goed ondersteunend matras en daarop een heerlijk comfortabele matras topper. Wil je een grote tweepersoons matras topper, maar wil je ook graag probleemloos je bed verstellen zonder dat je partner hier iets van merkt? Dan is een splittopper een goede oplossing! Op die manier kun je per lighelft het rugdeel verstellen zonder dat de ander daar hinder van heeft. Ook is het met onze collectie mogelijk om per lighelft een andere matras topper te kiezen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Meest gekozen matras toppers


We hebben een mooie range van matras toppers, waarmee jij zelf jouw ideale bed samenstelt. Voor ieder wat wils, of je nu voor stevig of soepel gaat. Ook hebben we een mooie diversiteit van materialen in onze matras toppercollectie. Van een standaard schuimtopper, tot een combinatie van latex en zelfs gecombineerd met kleine stretch-pocketveertjes voor een optimale warmte- vochtregulatie.

Aangezien het kiezen van een matras topper iets persoonlijks is, adviseren we zeker eens langs te gaan bij een van onze verkooppunten.
Probeer altijd voor een topper te kiezen passend bij het matras van de boxspring die je al hebt. Controleer voordat je een nieuwe losse matras topper koopt altijd of de bovenkant van het matras nog redelijk vlak is. Een matras topper verbetert namelijk alleen de ondersteuning van het matras wanneer deze niet is doorgezakt. Een nieuwe matras topper op een matras dat reeds vervormd is, gaat zeker niet voor een goed slaapcomfort zorgen. De matras topper vormt zich dan namelijk direct naar de vorm die het matras reeds heeft aangenomen.

Matras topper Fuoco

Fuoco

Brio als matras topper

Brio

Matras topper Nobile

Nobile

Vivace HR matras topper

Vivace HR

Matras topper Vivace ESF

Vivace ESF

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Afgelopen zaterdag ons nieuwe HML-bed mogen ontvangen...zó blij mee! Bed kwam binnen de afgesproken levertermijn, keurig op tijd geleverd (na een belletje exact 8 uur 's morgens op zaterdag!) netjes in elkaar gezet, alles netjes opgeruimd en precies zoals we hem besteld hadden. Dat hoor je wel eens anders! Wij zijn superblij met jullie bed en zullen jullie zeker bij vrienden aanbevelen!

Eva Broers, ontvangen via facebook

Graag willen wij jullie bij deze bedanken voor de super fijne en correcte service! Afgelopen week is ons hoofdbord vervangen voor een nieuw exemplaar en we zijn er heel blij mee. Ons bed is nu af en het ziet er prachtig uit. En het ligt ook nog eens heel fijn 😉. Wij zijn heel blij met ons bed. Nogmaals bedankt!

Pieter van Santvoort en Rianne Rewinkel, ontvangen via e-mail

Via Slaapstudio Stijn in Nuenen een Hml-bed gekocht! Persoonlijk advies en uitstekende service.

Bart Swinkels, ontvangen via Google mijn bedrijf

Door een domme fout van onszelf kregen wij verkeerde toppers geleverd. Daar waar de dealer al heel snel liet weten niets voor ons te kunnen betekenen denkt Hml Bedding als leverancier wel mee in oplossingen. Binnen 2 weken hadden wij alsnog de juiste toppers in huis. En die slapen nog heerlijk ook. Dikke pluim voor Hml Bedding. Speciale dank aan Mark en Thijn.

Rob, ontvangen via e-mail

Het geeft me iedere avond het gevoel alsof ik in een luxe hotelbed stap....zo genieten om in ons eigen bed te stappen en er iedere morgen uitgeslapen uit te komen!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Matras toppers combineren naar keuze met het ideale matras

Al onze matras toppers zijn voorzien van een makkelijk afneembare en compleet wasbare tijk. Deze tijk kan gewassen worden. Hierdoor is de tijk naast weer helemaal schoon, ook weer veerkrachtig. Het materiaal is hier uitstekend voor geschikt!

Goed slapen vergt maatwerk, dat is waar wij in geloven. Naast dat we het logisch vinden dat de matraskeuze een persoonlijke hoort te zijn, vinden we dat dit ook voor de toppers geldt. Om deze reden zijn onze toppers gelijk van hoogte en allemaal naast elkaar te combineren. Op deze manier kan eenieder in eerste instantie zijn eigen persoonlijke keuze maken en deze daarna integreren in het complete plaatje. Middels een koppelrits kunnen de twee 1-persoons matras toppers gekoppeld worden tot een heerlijk 2-persoons bed.

Het regelmatig draaien en keren van het matras en de topper verlengt de gebruiksduur, aangezien de materialen dan gelijkmatiger worden gebruikt.

Waar komt de matras topper vandaan?

Nog niet zo heel lang geleden sliep het gros van de Nederlanders op reguliere, witte matrassen. Tegenwoordig is de boxspring in combinatie met gestoffeerde matrassen en topper, een niet meer weg te denken fenomeen in de slaapbranche. Het matras zorgt hierbij voor een comfortabele, maar stabiele ondersteuning, terwijl de topper zorgt voor een comfortabele en drukverlagende bovenlaag. Dit wordt ook wel de Scandinavische manier van slapen genoemd. Een andere omschrijving die vaak gebruikt wordt als er een matras topper in een slaapsysteem zit is drielaags slaapcomfort. Hiermee wordt bedoeld dat de boxspring, matras en topper samen een drie-eenheid vormen om tot een zo optimaal mogelijke nachtrust te komen.

Waarom kuilvorming in topper?

In matras toppers worden de materialen onder andere geselecteerd om hun aanpassingskwaliteit. Alles in dit product moet in staat zijn om zich optimaal te kunnen vormen naar de contouren van jouw lichaam. Hierdoor is het normaal dat vanaf het moment dat je jouw topper in gebruik neemt, er vrijwel direct contourvorming waar te nemen is. De vorming zal zich voornamelijk concentreren in de tijk en wat minder in de kern.

Ons advies is om de matrastopper dagelijks even op te schudden, zodat de matrastijk zich weer kan herpakken. Deze vorming is onvermijdelijk, maar heeft geen invloed op de kwaliteit of het ligcomfort. Contourvorming in de matras topper tijk valt om deze reden niet binnen de garantie. Eventuele geconstateerde contourvorming in de kern moet beoordeeld/gemeten worden zonder tijk en op een vlakke harde ondergrond. Afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen plaatselijke hoogteverschillen tot 1,5 cm optreden en deze vallen dan ook binnen de materiaaltolerantie.