menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matras topper

Matras topper voor extra comfort

Een matras topper zorgt voor luxe en comfort. Het geeft een heerlijke extra comfortlaag aan de boxspringcombinatie. De basis is een stabiele boxspring, met een goed ondersteunend matras en daarop een heerlijk comfortabele matras topper. Wil je een grote tweepersoons matras topper, maar wil je ook graag probleemloos je bed verstellen zonder dat je partner hier iets van merkt? Dan is een splittopper een goede oplossing! Op die manier kun je per lighelft het rugdeel verstellen zonder dat de ander daar hinder van heeft. Ook is het met onze collectie mogelijk om per lighelft een andere matras topper te kiezen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Meest gekozen matras toppers


We hebben een mooie range van matras toppers, waarmee jij zelf jouw ideale bed samenstelt. Voor ieder wat wils, of je nu voor stevig of soepel gaat. Ook hebben we een mooie diversiteit van materialen in onze matras toppercollectie. Van een standaard schuimtopper, tot een combinatie van latex en zelfs gecombineerd met kleine stretch-pocketveertjes voor een optimale warmte- vochtregulatie.

Aangezien het kiezen van een matras topper iets persoonlijks is, adviseren we zeker eens langs te gaan bij een van onze verkooppunten.
Probeer altijd voor een topper te kiezen passend bij het matras van de boxspring die je al hebt. Controleer voordat je een nieuwe losse matras topper koopt altijd of de bovenkant van het matras nog redelijk vlak is. Een matras topper verbetert namelijk alleen de ondersteuning van het matras wanneer deze niet is doorgezakt. Een nieuwe matras topper op een matras dat reeds vervormd is, gaat zeker niet voor een goed slaapcomfort zorgen. De matras topper vormt zich dan namelijk direct naar de vorm die het matras reeds heeft aangenomen.

Matras topper Fuoco

Fuoco

Brio als matras topper

Brio

Matras topper Nobile

Nobile

Vivace HR matras topper

Vivace HR

Matras topper Vivace ESF

Vivace ESF

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Heel mooi product. De levering is goed georganiseerd.

Thomas de Wit, ontvangen via Google mijn bedrijf

Sinds de jaarwisseling beschikken we over een nieuw bed, dat we op jullie (red.: Noppe Slaapcultuur) advies aangeschaft hebben. Toen mijn echtgenote me destijds aansprak over de aankoop van een nieuwe ‘bedstede’, dacht ik ‘OMG!? Voor wat hebben we dàt nu nodig? We liggen toch steeds nog prima?!’ Het was dus met wat argwaan dat ik mee de stap zette! Maar nu, een tweetal maanden verder kan ik enkel stellen: wat een zalige aankoop en prima keuze en wat een verschil met ons vorig oud bed! Ik kijk al uit naar vanavond om opnieuw onder de wol te kruipen ????. Dus bij deze, onze hartelijke dank voor het professioneel en bijzonder geslaagd advies.

Vincent, ontvangen via mail

Over het bed zijn we verder ontzettend tevreden. Ik heb best veel nek-, rug- en schouderklachten en dankzij jullie boxspring, matras en toppers zijn mijn nachten veel beter geworden. Héél erg bedankt!

Karin, ontvangen via facebook

Super bedje, is eigenlijk een magneet. Eens je erin ligt, geraak je er zeer moeilijk uit. #zeertevreden

Geert, ontvangen via Instagram

Wij kochten in 2017 een boxspring. Na enkele maanden waren we nog niet helemaal tevreden. Door de winkelier zijn we in contact gebracht met de leverancier en zij kwamen zelf kijken. Na wat proberen met extra lagen in de topper zijn we nu tevreden over het uiteindelijke resultaat. HARTELIJK DANK voor de persoonlijke en goede service.

Arnold en Jacqueline, ontvangen via e-mail

Matras toppers combineren naar keuze met het ideale matras

Al onze matras toppers zijn voorzien van een makkelijk afneembare en compleet wasbare tijk. Deze tijk kan gewassen worden. Hierdoor is de tijk naast weer helemaal schoon, ook weer veerkrachtig. Het materiaal is hier uitstekend voor geschikt!

Goed slapen vergt maatwerk, dat is waar wij in geloven. Naast dat we het logisch vinden dat de matraskeuze een persoonlijke hoort te zijn, vinden we dat dit ook voor de toppers geldt. Om deze reden zijn onze toppers gelijk van hoogte en allemaal naast elkaar te combineren. Op deze manier kan eenieder in eerste instantie zijn eigen persoonlijke keuze maken en deze daarna integreren in het complete plaatje. Middels een koppelrits kunnen de twee 1-persoons matras toppers gekoppeld worden tot een heerlijk 2-persoons bed.

Het regelmatig draaien en keren van het matras en de topper verlengt de gebruiksduur, aangezien de materialen dan gelijkmatiger worden gebruikt.

Waar komt de matras topper vandaan?

Nog niet zo heel lang geleden sliep het gros van de Nederlanders op reguliere, witte matrassen. Tegenwoordig is de boxspring in combinatie met gestoffeerde matrassen en topper, een niet meer weg te denken fenomeen in de slaapbranche. Het matras zorgt hierbij voor een comfortabele, maar stabiele ondersteuning, terwijl de topper zorgt voor een comfortabele en drukverlagende bovenlaag. Dit wordt ook wel de Scandinavische manier van slapen genoemd. Een andere omschrijving die vaak gebruikt wordt als er een matras topper in een slaapsysteem zit is drielaags slaapcomfort. Hiermee wordt bedoeld dat de boxspring, matras en topper samen een drie-eenheid vormen om tot een zo optimaal mogelijke nachtrust te komen.

Waarom kuilvorming in topper?

In matras toppers worden de materialen onder andere geselecteerd om hun aanpassingskwaliteit. Alles in dit product moet in staat zijn om zich optimaal te kunnen vormen naar de contouren van jouw lichaam. Hierdoor is het normaal dat vanaf het moment dat je jouw topper in gebruik neemt, er vrijwel direct contourvorming waar te nemen is. De vorming zal zich voornamelijk concentreren in de tijk en wat minder in de kern.

Ons advies is om de matrastopper dagelijks even op te schudden, zodat de matrastijk zich weer kan herpakken. Deze vorming is onvermijdelijk, maar heeft geen invloed op de kwaliteit of het ligcomfort. Contourvorming in de matras topper tijk valt om deze reden niet binnen de garantie. Eventuele geconstateerde contourvorming in de kern moet beoordeeld/gemeten worden zonder tijk en op een vlakke harde ondergrond. Afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen plaatselijke hoogteverschillen tot 1,5 cm optreden en deze vallen dan ook binnen de materiaaltolerantie.