menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Het Gemaal Oude Rijn

Het Gemaal Oude Rijn


Op dit bijzondere plekje slaap je op een heerlijke Hml Bedding boxspringset! Wij maken ieder bed naar wens. Het bed op deze locatie is voorzien van Courante compact matrassen, gecombineerd met topper Coda. Het hoofdbord Sonore en de boxspring hebben we bekleed met een stof van gerecyclede petflessen in de kleur 002 Cream.

Wil je meer informatie over het gemaal of nog even nagenieten? Klik dan hier.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Meest gekozen boxsprings Hml Bedding

Boxspring Scandinavisch

Boxspring fris & Scandinavisch

Boxspring grafisch

Boxspring gedurfd & grafisch

Boxspring landelijk

Boxspring landelijk & decoratief

Boxspring organisch

Boxspring zacht & organisch

Boxspring klassiek

Boxspring klassiek & vintage

Boxspring botanisch

Boxspring botanisch & design

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Via beddenspeciaalzaak bekend geraakt met Hml Bedding. Allereerst gecharmeerd van de ruime mogelijkheden. Ons hoofdbord kon bijvoorbeeld zo worden aangepast dat het nog meer naar onze eigen wens was. Echt maatwerk dus. Na een periode geslapen te hebben kwamen wij tot de conclusie dat we 'te zacht' sliepen. De service die daarna vanuit Hml Bedding geboden is, was voor ons echt uitmuntend. Niet vaak meegemaakt dat een leverancier zo goed meedenkt over een passende oplossing. Wij slapen nu heerlijk!

Martine van Vugt, ontvangen via e-mail

Get more energy....Sleep... op een Hml bed! Het is een aanrader.

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Het geeft me iedere avond het gevoel alsof ik in een luxe hotelbed stap....zo genieten om in ons eigen bed te stappen en er iedere morgen uitgeslapen uit te komen!

Floor Huygen, ontvangen via Facebook

Fijne topper, slaapt heerlijk.

Silvo Magda Brodej, ontvangen via Google mijn bedrijf

Recentelijk hebben wij via De Vries te Malden een zeer mooie boxspring besteld (en inmiddels geleverd) van het merk Hml Bedding. Onze eerste ervaring is super. Heerlijk slaapcomfort en een geweldige uitstraling!

Geert-Jan Brom, ontvangen via e-mail

Het Gemaal Oude Rijn

Gemaal Oude Rijn aan ligt in Pannerden, in de Drie Dorpenpolder. Het is een stoomgemaal uit 1884. Een plek waar geschiedenis, natuur en ontspanning samenkomen in de prachtige omgeving van het stroomgebied van de Oude Rijn.

Het vakantiehuis

Vakantiehuisje Gemaal Oude Rijn is een huisje voor maximaal twee personen. Het is een bijzonder plekje voor natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars, schrijvers en levensgenieters. Voor iedereen die er een paar dagen tussenuit wil, een weekendje weg naar een plekje met vrij uitzicht, omringd door rust en ruimte.

Het Gelders eiland

Vakantiehuisje Gemaal Oude Rijn ligt op het Gelders Eiland, in de Liemers. De Liemers vind je, globaal gezien, tussen Arnhem, Doetinchem en de Duitse grens. Een nog relatief onontdekt stukje Nederland met prachtige natuurgebieden langs de rivieren. Het vakantiehuisje ligt op het erf bij Gemaal Oude Rijn, aan een dijk in het buitengebied bij Pannerden.