menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Het Gemaal Oude Rijn

Het Gemaal Oude Rijn


Op dit bijzondere plekje slaap je op een heerlijke Hml Bedding boxspringset! Wij maken ieder bed naar wens. Het bed op deze locatie is voorzien van Courante compact matrassen, gecombineerd met topper Coda. Het hoofdbord Sonore en de boxspring hebben we bekleed met een stof van gerecyclede petflessen in de kleur 002 Cream.

Wil je meer informatie over het gemaal of nog even nagenieten? Klik dan hier.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Meest gekozen boxsprings Hml Bedding

Boxspring Scandinavisch

Boxspring fris & Scandinavisch

Boxspring grafisch

Boxspring gedurfd & grafisch

Boxspring landelijk

Boxspring landelijk & decoratief

Boxspring organisch

Boxspring zacht & organisch

Boxspring klassiek

Boxspring klassiek & vintage

Boxspring botanisch

Boxspring botanisch & design

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Het bed bevalt nu helemaal goed. In eerste instantie een te harde combinatie gekozen, maar na wisseling nu nergens last meer van, heel fijn dus! Alle rugklachten zijn verdwenen. We zijn erg tevreden en te spreken over de goede service. Complimenten en bedankt!

Esmee van den Brand, ontvangen via email

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Wij geven jullie een 10! Alles is met grote zorg geregeld. Inmiddels slapen wij een week op ons nieuwe bed. Wat een verschil met ons oude bed (Auping). Gewoon meteen goed slapen. We worden weer heerlijk uitgerust wakker. Hml onze complimenten voor de kwaliteit van jullie boxspring. Firma Boonman bedankt voor de persoonlijke ondersteuning en het eerlijke advies op maat v.w.b. het samenstellen van ons bed. Wij kunnen het iedereen aanraden om via firma Boonman een nieuw Hml bed aan te schaffen!

Fam. van Dijk, ontvangen via email

De zoektocht naar een bed is iets heel persoonlijks, het recept moet geheel in balans zijn tussen boxspring, matras en topper. Gelukkig hebben ze bij Hml Bedding genoeg ingrediënten om tot een fantastisch gerecht te komen. Met een prachtig plaatje en heerlijk slaapgenot tot resultaat.

Miljuschka Witzenhausen, ontvangen via e-mail

Via deze weg een kleine attentie voor de super service van Hml Bedding. Wij zeggen het voort! Het nieuwe matras bevalt uitstekend.

Frank en Suzan Ernest, ontvangen via brief met Merci chocolade erbij

Het Gemaal Oude Rijn

Gemaal Oude Rijn aan ligt in Pannerden, in de Drie Dorpenpolder. Het is een stoomgemaal uit 1884. Een plek waar geschiedenis, natuur en ontspanning samenkomen in de prachtige omgeving van het stroomgebied van de Oude Rijn.

Het vakantiehuis

Vakantiehuisje Gemaal Oude Rijn is een huisje voor maximaal twee personen. Het is een bijzonder plekje voor natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars, schrijvers en levensgenieters. Voor iedereen die er een paar dagen tussenuit wil, een weekendje weg naar een plekje met vrij uitzicht, omringd door rust en ruimte.

Het Gelders eiland

Vakantiehuisje Gemaal Oude Rijn ligt op het Gelders Eiland, in de Liemers. De Liemers vind je, globaal gezien, tussen Arnhem, Doetinchem en de Duitse grens. Een nog relatief onontdekt stukje Nederland met prachtige natuurgebieden langs de rivieren. Het vakantiehuisje ligt op het erf bij Gemaal Oude Rijn, aan een dijk in het buitengebied bij Pannerden.