menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Het Gemaal Oude Rijn

Het Gemaal Oude Rijn


Op dit bijzondere plekje slaap je op een heerlijke Hml Bedding boxspringset! Wij maken ieder bed naar wens. Het bed op deze locatie is voorzien van Courante compact matrassen, gecombineerd met topper Coda. Het hoofdbord Sonore en de boxspring hebben we bekleed met een stof van gerecyclede petflessen in de kleur 002 Cream.

Wil je meer informatie over het gemaal of nog even nagenieten? Klik dan hier.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Meest gekozen boxsprings Hml Bedding

Boxspring Scandinavisch

Boxspring fris & Scandinavisch

Boxspring grafisch

Boxspring gedurfd & grafisch

Boxspring landelijk

Boxspring landelijk & decoratief

Boxspring organisch

Boxspring zacht & organisch

Boxspring klassiek

Boxspring klassiek & vintage

Boxspring botanisch

Boxspring botanisch & design

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Sinds de jaarwisseling beschikken we over een nieuw bed, dat we op jullie (red.: Noppe Slaapcultuur) advies aangeschaft hebben. Toen mijn echtgenote me destijds aansprak over de aankoop van een nieuwe ‘bedstede’, dacht ik ‘OMG!? Voor wat hebben we dàt nu nodig? We liggen toch steeds nog prima?!’ Het was dus met wat argwaan dat ik mee de stap zette! Maar nu, een tweetal maanden verder kan ik enkel stellen: wat een zalige aankoop en prima keuze en wat een verschil met ons vorig oud bed! Ik kijk al uit naar vanavond om opnieuw onder de wol te kruipen ????. Dus bij deze, onze hartelijke dank voor het professioneel en bijzonder geslaagd advies.

Vincent, ontvangen via mail

Over het bed zijn we verder ontzettend tevreden. Ik heb best veel nek-, rug- en schouderklachten en dankzij jullie boxspring, matras en toppers zijn mijn nachten veel beter geworden. Héél erg bedankt!

Karin, ontvangen via facebook

Via Slaapstudio Stijn in Nuenen een Hml-bed gekocht! Persoonlijk advies en uitstekende service.

Bart Swinkels, ontvangen via Google mijn bedrijf

Ik zou willen dat ik Doornroosje was, dan kon ik lekker heel lang blijven liggen 😉. Oftewel: supertevreden over het bed.

Neeltje Slits, ontvangen via Facebook

Het Gemaal Oude Rijn

Gemaal Oude Rijn aan ligt in Pannerden, in de Drie Dorpenpolder. Het is een stoomgemaal uit 1884. Een plek waar geschiedenis, natuur en ontspanning samenkomen in de prachtige omgeving van het stroomgebied van de Oude Rijn.

Het vakantiehuis

Vakantiehuisje Gemaal Oude Rijn is een huisje voor maximaal twee personen. Het is een bijzonder plekje voor natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars, schrijvers en levensgenieters. Voor iedereen die er een paar dagen tussenuit wil, een weekendje weg naar een plekje met vrij uitzicht, omringd door rust en ruimte.

Het Gelders eiland

Vakantiehuisje Gemaal Oude Rijn ligt op het Gelders Eiland, in de Liemers. De Liemers vind je, globaal gezien, tussen Arnhem, Doetinchem en de Duitse grens. Een nog relatief onontdekt stukje Nederland met prachtige natuurgebieden langs de rivieren. Het vakantiehuisje ligt op het erf bij Gemaal Oude Rijn, aan een dijk in het buitengebied bij Pannerden.