menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Duurzaamheid

De definitie van duurzaam


De definitie van duurzaam is volgens de van Dale: geschikt om lang te bestaan. Dit is altijd de basis geweest voor wat we bij Hml Bedding doen. Als het niet geschikt is om lang te bestaan, dan hebben wij er geen interesse in. Hiervoor selecteren we de best passende grondstoffen en werken we enkel en alleen samen met toeleveranciers die hun vak verstaan. Mensen die gespecialiseerd zijn in het stukje wat ze voor ons doen en hier ook passie voor hebben. In onze ogen is duurzaamheid geen marketinginstrument, maar een manier waarop je met mensen en spullen omgaat. Op dit moment lijkt het een trend te worden, terwijl het de standaard zou moeten zijn. We roepen ook niet iedere dag dat we niemand aangereden hebben tijdens onze rit naar het werk. Dat is de norm, en zo hoort het ook te zijn. Wij zijn al vanaf het moment dat we zelf grondstoffen en de bijbehorende leveranciers zijn gaan selecteren, kien op de technische mogelijkheden en ontwikkelingen. Wel met het realistische besef dat een bed, naast duurzaam en verantwoord, in eerste plaats iets moet zijn dat mensen graag willen hebben. Zouden we een compleet recyclebaar, maar compleet oncomfortabel en onverkoopbaar product op de markt brengen, dan sorteert dat ook geen enkel effect. Doorlopend kijken naar de technische mogelijkheden, ons inzetten voor een goede transitie naar een circulaire matrasseneconomie, dat is wat we bij Hml Bedding met liefde voor de wereld doen.

Ambachtelijk maatwerk

9,3 klantwaardering

100% slaapzekergarantie

Klanten over Hml Bedding

Jouw review helpt andere mensen een goed en eerlijk beeld van onze producten en de organisatie te krijgen, waardoor ze beter een keuze kunnen maken in wat ze uiteindelijk gaan aanschaffen.
Via Facebook of e-mail ontvangen wij graag ook jóuw mening!

Bed gekocht van Hml, ik moet er nog even op wachten maar dan hoop ik heeeerlijk te kunnen slapen en uitgerust de dag tegemoet te zien. 😊

Inge Huyboom, ontvangen via Facebook

Inmiddels slapen we alweer even op een topper en matrassen van Hml Bedding. Wat een vooruitgang was dat! We slapen heerlijk en zelfs de rugpijn die we regelmatig hadden is verdwenen. We zijn blij met het advies wat we bij Boonman Bedden in Schijndel hebben gekregen. Wij willen nooit meer iets anders.

Ellen van der Eerden, ontvangen via email

Maatwerk tot in detail.. maar ook zeker service tot in detail. Wat een super service verlenen jullie, heel erg bedankt.

Karin Keeris, ontvangen via facebook

Mijn ouders zijn enorm blij met hun nieuwe matrassen en kussens. Zij vroegen mij hun aanbeveling te schrijven, aangezien ze iedere ochtend vrolijk opstaan na een goede nachtrust op een Hml Bedding-bed!!!!!!

Hanneke van den Berg, ontvangen via Facebook

5 jaar geleden boxspring van Hml aangeschaft, nu uitbreiding met 1 verstelbare bodem, wederom van jullie. Kleur, maat en alles blijft gelijk! Super, en weer lekker slapen en ontspannen in bed.

Tonja Heeren, ontvangen via Facebook

Woven Bottles

Waarom maken als we kunnen hergebruiken? Wat anders onze natuur vervuilt, maakt nu je meubilair mooier! We zijn daarom blij met de toevoeging van Woven Bottles aan onze stoffencollectie: hoge kwaliteit meubelstoffen gemaakt van plastic flessen.Woven Bottles is gemaakt van gerecycled plastic, in een proces dat veel minder water en energie verbruikt en voor minder CO2-uitstoot zorgt dan de fabricage van traditionele meubelstoffen. Op het oog is het een stof als elke andere: het biedt hetzelfde comfort, dezelfde zachtheid en degelijkheid als traditionele stoffen. Maar in plaats van gewone ingrediënten, worden gerecyclede plastic flessen gebruikt. Bij Hml Bedding kiezen we uitsluitend voor goede en degelijke producten die geschikt zijn om lang te bestaan. Woven Bottles is dan ook een perfecte toevoeging aan onze ruime stoffencollectie.

Matras Recycling Nederland

Vanuit zijn rol als bestuurder van de landelijke organisatie Koninklijk Centrale Branche neemt de eigenaar van Hml Bedding Mark van de Laarschot ook zitting in het landelijk bestuur van de Stichting Matras Recycling Nederland. Deze stichting is verantwoordelijk voor de landelijke transitie van de matrassenindustrie. Onder andere middels het invoeren van de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid voor matrassenleveranciers. Daarnaast het aanjagen van innovatieve ontwikkelingen in de matrassector. Mooi om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Op deze manier gaan we er voor zorgen dat we als branche echt onze verantwoording nemen op een tempo dat te volgen blijft.

Circo Track

Al in 2017 heeft Hml Bedding op uitnodiging de Circo Track gevolgd. Intensief traject waarin we samen met ketenpartners brancheoverstijgend de problemen hebben geïnventariseerd en daarna op zoek zijn gegaan naar passende oplossingen. Vanuit de leverancierskant waren hier naast Hml Bedding ook Auping en M-line bij betrokken. Verder bestond de groep uit een schuimtoeleverancier, afvalverwerker, stoffenleverancier. Helder zien te krijgen wie welke problemen kan voorkomen of oplossen, en nadenken over hoe we het in zouden richten als we opnieuw als keten naar de tekentafel zouden moeten was zeer interessant. Ons sprak met name de lange termijn hernieuwde inzetbaarheid van materialen aan. Dit omdat wij reeds lange tijd producten leveren waarvan de meeste elementen aan het eind van hun levensduur, nog lang de technische levensduur er niet op hebben zitten. Graag gaan we hier in de (nabije) toekomst uitgebreider mee aan de slag.