menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

KVK: 17150997
BTW: NL81834554B01

Kantoor-/magazijnadres

Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
Alleen op afspraak
info@hmlbedding.nl

Matrassen bij Slaapspecialist Drempt

Ga naar website →
Rijksweg 20, 6996 AC, Drempt, Nederland
0313 476218, info@slaapspecialistdrempt.nl
hmlbedding-winkelpand-slaapspecialist-drempt.JPG
hmlbedding-interieur-slaapspecialist-drempt.JPG

Wanneer u op zoek bent naar een goed matras, laat Slaapspecialist Drempt u graag de matrassen collectie van Hml Bedding zien. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw nachtrust. Bij een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat u op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren u dan ook om op uw gemak te komen proefliggen bij Slaapspecialist Drempt.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen, is het mogelijk het bed samen te stellen waarop ú het meeste comfort zult ervaren.

In ons uitgebreid assortiment is al jaren een plek gereserveerd voor Hml Bedding. Wij werken hier graag mee samen, ze hebben een lange termijn visie, zijn flexibel en schakelen snel. De mensen zijn vriendelijk en hartelijk, en het is een echt familiebedrijf. De collectie is compleet, maar mocht er toch nog iets extra's geregeld moeten worden dan wordt dit snel en correct opgepakt.

Dennis Sessink, Slaapspecialst Drempt

Al jaren is er voor Hml Bedding een plaats in de collectie van Slaapspecialist Drempt. Waar Wim Sessink en mijn vader jaren terug aan zijn begonnen, hebben Dennis Sessink en ik verder mogen uitbouwen. Zowel Hml Bedding als Slaapspecialist Drempt zijn echte familiebedrijven en heel duidelijk gefocust op de lange termijn. Ze zijn altijd bereid om die extra stap te zetten indien nodig en ze zijn nooit tevreden met half werk. Bij vertrek neem ik altijd drie heerlijke Chupa Chups lolly’s mee uit de standaard op de balie. Eén voor mezelf en twee voor mijn kinderen. Zo weten ze thuis altijd wanneer ik weer in Drempt ben geweest.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Drempt waar Slaapspecialist Drempt onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt zijn: Hummelo, Doesburg, Hoog-Keppel, Angerlo, Laag-Keppel, Langerak en Toldijk. Neem voor bezorgmogelijkheden voor uw woonplaats contact op.