menu
CONTACTGEGEVENS
Hml Bedding

E-mail: info@hmlbedding.nl
KVK: 17150997
BTW: NL818345548B01

Kantoor-/magazijnadres

​Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel

Alleen op afspraak

Matrassen bij Luken Wonen en Slapen

Ga naar website →
Ganker 1a, 1688 CR, Nibbixwoud, Nederland
0229 575 117, info@luken.nl
hmlbedding-winkelpand-lukenwonen-nibbixwoud.JPG
hmlbedding-interieur-lukenwonen-nibbixwoud.JPG

Op zoek naar een goed matras en bijpassend advies? Dan ben je bij Luken Wonen en Slapen aan het goede adres. Hier laten ze je graag kennismaken met de complete collectie van Hml Bedding. In deze mooie en goed gesorteerde speciaalzaak weten ze waar ze het over hebben en stoppen ze niet voordat je geheel tevreden bent. Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw nachtrust. Een matras van Hml Bedding is altijd een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat je op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt maatwerk: wij adviseren je dan ook om op je gemak te komen proefliggen en je uitgebreid te laten informeren bij Luken Wonen en Slapen in Nibbixwoud. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de kennis en ervaring, zodat je gegarandeerd goed gaat slapen.

Matrassen en ligcomfort

Kwalitatief gezien zijn onze matrassen allemaal gelijk. Wel zijn er verschillen in ligcomfort en aanpassingsvermogen. Door bewust te kiezen voor (een combinatie van) specifieke materialen voor zowel het matras als de bijpassende matrastoppers, is het voor eenieder mogelijk het bed samen te stellen waarop jíj het meeste comfort zult ervaren.

Wij werken sinds het voorjaar van 2017 met Hml Bedding samen. Ik kwam Mark per toeval tegen op een beurs en heb daar nog geen moment spijt van. We hadden vanaf het begin af aan een klik. Hetgeen wat Hml biedt is hetzelfde als wat wij hier al jaren doen. Meedenken met de klanten, denken in oplossingen, een goede service en kwaliteit leveren. De samenwerking is nog kort maar die gaat nog heel lang duren.

Erik Luken, Luken Wonen

In Noord Holland zit wellicht voor ons de meest energieke dealer! Sinds onze eerste ontmoeting met Erik ben ik fan. Wat een enthousiasme en wat een passie voor het slaapvak en goede mooie spullen. Samen kijken naar wat de beste oplossing is voor de consument en dit dan samen realiseren. Ik ben er zeker van dat we dit nog vele jaren zo volhouden en ik heb daar dan ook zeker zin in.

Mark van de Laarschot, Hml Bedding ambacht & maatwerk

Verzorgingsgebied

Plaatsen in de omgeving van Nibbixwoud waar Luken Wonen en Slapen onder andere Hml Bedding matrassen bezorgt, zijn: Wognum, Oudijk, Hoogkarspel, Hoorn, Noordermeer, Zuidermeer. Neem voor bezorgmogelijkheden voor jouw woonplaats contact op met Luken Wonen en Slapen.